Skip Navigation Links

Esnafın 1 Numaralı Başkanı Şaban Kekeç

İskenderun 1’NOLU Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi seçimli olağan genel kurulu yapıldı.

Esnafın 1 Numaralı Başkanı Şaban Kekeç

Gündem   A+a-

 
İskenderun 1’NOLU Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi seçimli olağan genel kurulu yapıldı.
 
İsa Taş Plaza’da gerçekleşen genel kurula İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Hatay Bölge Birlik Başkanı İsmail Toklucu, Denizciler Esnaf Kredi Kooperatif Başkanı Hüseyin Sönmez, Gözcüler Esnaf Kefalet Başkanı Mehmet Horuz, oda başkanları, bölgede faaliyet gösteren kooperatif başkanları ve ortaklar katıldı.
 
Yoğun katılımla gerçekleşen kurul, bir dakikalık saygı duruşunun ardından istiklal marşının okunmasıyla başladı. Divan Başkanlığını Hatay Bölge Birlik Başkanı İsmail Toklucu, Katipliklerini ise Ömer Dönmez ve Abidin Uyar’ın yaptığı genel kurulda, Başkan Şaban Kekeç ve yönetim kurulu üyeleri güven tazeledi.
 
Kısa bir konuşma yapan İskenderun 1’NOLU Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi başkanı Şaban Kekeç, verilen güveni boşa çıkarmayacaklarını söyleyerek gelen herkese teşekkür etti.
 
Tek Liste halinde gidilen seçimde Başkan Şaban Kekeç ve Mehmet Ordulu, Nurettin Tabaş, Ahmet Hamdi Çelik, Mehmet Uğurlu yönetim kurulu asil üyeliğe seçilirken Tuncay Kekeç, Mehmet Yumak, Osman Polat, Orhan Koca, Elif Erşen’de yedek üyeler listesine seçildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet