Skip Navigation Links

Tatilimin Merkezi İskenderun Gençlik Merkezi

İskenderun Gençlik Merkezi bu yıl da sömestrda gençler ve aileleri için eğitim ve eğlence ile dolu bir tatil planı hazırladı.

Tatilimin Merkezi İskenderun Gençlik Merkezi

Yerel   A+a-

 
Her yıl sömestr tatillerinin uğrak noktası olan İskenderun Gençlik Merkezi bu yıl da sömestrda gençler ve aileleri için eğitim ve eğlence ile dolu bir tatil planı hazırladı. 2 hafta boyunca devam edecek olan eğitimler, atölyeler ve aktivitelerle survivor parkurundan el sanatları istasyonlarına, robotik kodlama eğitimlerinden geleneksel halk oyunları çalışmalarına kadar birçok farklı içeriğin yer aldığı tatil programı tüm gençlere ve ailelerine hizmet verebilmek adına İskenderun Gençlik Merkezi workshop masalarında aktif olacaktır.
 
İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin ‘Her yıl gençlerimizin verimli bir tatil geçirmeleri amacıyla yarı yıl tatil planı oluşturan İskenderun Gençlik Merkezimiz bu yıl aileleri de programa dahil etti. Çocuklar survivorda kıyasıya mücadele ederken anne-babalar, abi ve ablalar ise dekoratif tablo yapımı, bez çanta dikimi, makrome, takı tasarım, ahşap yakma, ebru sanatı, su kabağı işlemeciliği gibi çalışmaların yapılacağı workshop masalarında verimli vakit geçirme fırsatına sahip olacaklar. Tatilimin Merkezi İskenderun Gençlik Merkezi diyerek başlattığımız yarıyıl tatil programımız kapsamında gençlik merkezimizin kapıları 7 yaş üzeri herkese açıktır.’ şeklinde açıklama yaptı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet