Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

TOSYALI HOLDİNG’İN ŞİRKETLERİNE ‘YILDIZ’ YAĞDI

Tosyalı Holding, yeni yatırım hamleleriyle, Türk sanayisinin taşıyıcı kolonu olmayı sürdürüyor.

TOSYALI HOLDİNG’İN ŞİRKETLERİNE ‘YILDIZ’ YAĞDI

Ekonomi   A+a-

 Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu’nun yaptığı OSB Yıldızları Araştırması'nda Tosyalı Holding’in grup şirketleri Tosçelik Profil ve Sac, Tosyalı Toyo ve Tosyalı Filmaşin ve İnşaat Demiri A.Ş, “En Çok Satış”, “En Çok Ar-Ge Harcaması”, “En Çok İhracat”, “En Çok İstihdam” ve “En Çok Stajyer İstihdamı Sağlayan” gibi birçok farklı kategoride 8 ayrı ödül kazandı.
Türkiye’deki tüm organize sanayi bölgelerinin çatı kuruluşu olan Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) tarafından 12 kategoride gerçekleştirilen OSBÜK-OSB Yıldızları Araştırması sonuçları açıklandı.
Satış, ihracat, istihdam, kadın istihdamı, Ar-Ge harcaması, stajyer istihdamı kategorilerinde en çok artış yapan ile bu kategorilerde bir önceki yıla oranla artış gösteren ilk 100’er firmanın ödüllendirildiği yarışma sonuçları, Tosyalı Holding için gurur tablosu oluşturdu.
Üretimin ve ticari hayatın tüm dünyada baskı altında olduğu bu dönemde, yükselen küresel enflasyona, artan maliyetlere ve tüm diğer zorluklara rağmen Tosyalı Holding yılmadan, ısrarla üretti.Ay yıldızlı bayrağımızı dünyanın her köşesinde dalgalandırdı, dalgalandırmaya devam ediyor.
Tosyalı Holding, yeni yatırım hamleleriyle, Türk sanayisinin taşıyıcı kolonu olmayı sürdürüyor.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş