Skip Navigation Links

Baştuğ, İskandinav Pazarından Sonra Şimdi de Fransa ve Afrıka’da

İskandinav ülkelerinden sonra Afrika Kıtasının tamamında söz sahibi olarak ihracat ağını büyütmeye devam ediyor.

Baştuğ, İskandinav Pazarından Sonra Şimdi de Fransa ve Afrıka’da

Ekonomi   A+a-

Türkiye’de çelik sektörünün en önemli üreticilerinden Baştuğ Metalurji, Dünya’nın en önemli pazarlarında söz sahibi olmak, kalitesi ve marka değeriyle çelik ürünlerini İskandinav ülkelerinden sonra Afrika Kıtasının tamamında söz sahibi olarak ihracat ağını büyütmeye devam ediyor.
Baştuğ Metalurji yıllardır Afrika Kıtasında bir çok ülkeye yaptığı ihracatı, Fransız sertifikası AFCAB ile kıtanın tamamına yapma imkanı bularak Türkiye’nin çelik ihracatındaki gücüne güç katmış olacak.
 
Osmaniye OSB’de faaliyet gösteren Baştuğ Metalurji, Türk çeliğine Dünya pazarlarında duyulan güveni arttırmaya yönelik yaptığı Ar Ge çalışmalarıyla da, deprem riski en yüksek coğrafyalarda bile en güvenli yapılara şekil verecek şekilde üretiliyor.
 
Onlarca ülkeye ihracatıyla Türkiye’nin çelik alanındaki en önemli üreticilerinden Baştuğ Metalurji, deprem risklerini öngören, yapılarda sağlamlık ve güven, çeliğin dayanıklılığı ile daha uzun ömürlü olmasını sağlayan uluslararası standartlarda kaliteli üretimiyle Türk çeliğinin en önemli markalarından birisi olarak global üreticiler arasında söz sahibi oldu.
 
Sadece çelik üretmeyi değil, Dünya’nın en kaliteli ürünlerini sunmayı, çeliği sanatla buluşturmayı amaçlayan Baştuğ Metalurji, İskandinav pazarından sonra, yıllardır ihracat yaptığı bir çok Afrika ülkesinin yanısıra, Afrika kıtasının tamamında söz sahibi olacağı Fransız sertifikası AFCAB ile ihracat pazarını genişletmeye devam ediyor.
 
 
Baştuğ Metalurji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ, Türkiye’nin üreten ve ihracatıyla katmedeğer üreten bir markası olarak Dünya’nın onlarca ülkesinde söz sahibi olmayı amaçladıklarını belirterek, Türk çeliğinin Baştuğ imzasıyla en zor ve deprem riski en yüksek coğrafyalarında dahi güven veren yapılara şekil vermeye devam edeceğini söyledi.
 
Mustafa Baştuğ açıklamasında, Türkiye’nin yerli ve milli ağır sanayi hamlesi ve ihracat atağı hedeflerine katkı vermeye, yeni yatırım ve üretimin yanısıra yeni pazarlarda söz sahibi olarak Türkiye’nin gücünü tüm coğrafyalarda hissettirmek kararlılığında olduklarını da sözlerine ekledi.
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet