Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

MHP’de Devir Teslim Töreninde Mehmet Fevzi Altay’a Sevgi Seli

Geçtiğimiz günlerde MHP Hatay İl Başkanlığı görevine atanan Mehmet Fevzi Altay, görevi Murat Adal’dan devraldı.

MHP’de Devir Teslim Töreninde Mehmet Fevzi Altay’a Sevgi Seli

Gündem   A+a-

 
Geçtiğimiz günlerde MHP Hatay İl Başkanlığı görevine atanan Mehmet Fevzi Altay, görevi Murat Adal’dan devraldı.
 
Milletvekilliği aday adaylığı nedeniyle MHP Hatay İl Başkanlığı görevinden ayrılan Murat Adal’ın yerine atanan Mehmet Fevzi Altay, coşkulu kalabalık partili grubun da katıldığı törenle başkanlık makamına oturdu.
 
Hatay’da tüm teşkilatlardan yüzlerce kişinin katıldığı törenle il başkanlığı görevini Murat Adal’dan devralan Mehmet Fevzi Altay’ın her an yanında olan can yoldaşı Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ve tüm teşkilat mensupları kutlama sırasına girdiler.
 
MHP Hatay İl Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Fevzi Altay, teşkilatın bilge ve eğitimci kimliğiyle de teşkilata değer katan önemli bir ismi olarak büyük bir destek kitlesiyle 2023 seçimleri öncesi zorlu bir sınav verecek.
 
MHP Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay yaptığı açıklamada şöyle dedi;
“Rabb’imin izniyle MHP Hatay İl Binası’nda devir teslim töreni gerçekleştirerek, Genel Başkanımız sayın Devlet BAHÇELİ beyefendinin takdir ve tensipleriyle görevlendirildiğimiz il başkanlığı bayrağını teslim aldık.
 
Öncelikle; görevi kendisinden teslim aldığım Murat Adal başkanıma teşekkür ediyorum.
Sürecin başından bu yana desteklerini esirgemeyen milletvekilimiz Sayın Lütfi Kaşıkçı ve Hatay Belen Belediye Başkanımız sayın İbrahim Gül beyefendilere şükranlarımı sunuyorum.
 
Kaçep il başkanımız Dilek Demirdöven hanımefendi ve yönetimine, Hatay Ülkü Ocakları Başkanı sayın Alihan Döner ve yönetimine ; tüm ilçe başkanlarımıza, il- ilçe yönetim kurulu üyelerimize; Belediye Meclisi üyelerimize, ilçe Ülkü Ocakları, ilimizdeki TÜRKAV ve Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendika başkan ve üyelerine, yanımızda bulunarak gücümüze güç katan tüm ülküdaşlarıma ayrı ayrı saygılarımı sunuyorum.
 
Ayrıca; telefon ve mesajla; sosyal medya platformları üzerinden arayıp
soran-yazan, dua ve tebriklerini ileten tüm partililerime, STK temsilcilerine, burada yazamadığım, gözümden kaçmış olan herkese de ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
 
BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ’in izinde,
Genel Başkanımız Sayın DEVLET BAHÇELİ’nin emrinde,
TÜRK MİLLETİ’nin hizmetinde ALLAH hayırlı görev yapmayı nasip etsin…”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş