Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İSTE JOURNAL Yayın Hayatına Başlıyor

İSTE tarafından hazırlanan ISTE JOURNAL bilim, teknoloji ve mühendislik alanında yeni yılda yayın hayatına başlıyor.

İSTE JOURNAL Yayın Hayatına Başlıyor

Gündem   A+a-

 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) tarafından hazırlanan ISTE JOURNAL bilim, teknoloji ve mühendislik alanında yeni yılda yayın hayatına başlıyor.
 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) tarafından hazırlanan ISTE JOURNAL bilim, teknoloji ve mühendislik alanında yeni yılda yayın hayatına başlıyor. 2023 yılı itibariyle İngilizce yazılmış özgün araştırma ve inceleme yazılarını yayımlamak üzere yola çıkan Innovations in Science, Technology and Engineering (ISTE) Dergisi, açık erişimli olarak Haziran ve Aralık aylarında olmak üzere yılda iki sayı olacak. Bilim, teknoloji, mühendislik ve mimarlık alanlarında özgün yayınlar yayınlayarak ülkemizdeki ve dünyadaki bilimsel birikime katkıda bulunmayı amaçlayan İSTE JOURNAL ilgili bilim, teknoloji, mühendislik ve mimarlık dallarından araştırmacıları ve bilim insanlarını en iyi çalışmalarını ISTE JOURNAL’da yayınlamamaya davet ediyor.
 
Geniş bir araştırmacı kitlesine hitap eden İSTE JOURNAL, öğretim üyeleri, lisansüstü öğrenciler ve diğer araştırmacıların çalışmalarını değerlendirerek bilime katkıda bulunmayı ve bilim dünyasında saygınlığı yüksek bir dergi olmayı hedefliyor. Derginin ilk sayısı Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlayacağımız 2023 yılının Haziran ayında yayında olacak.
 
İSTE JOURNAL’ın İskenderun Teknik Üniversitesine (İSTE) bilim dünyasına hayırlı uğurlu olmasını dileyen İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “Olması gerekenleri yapmaya devam ediyoruz. Üniversite dergimiz hazır, yayın hayatımıza başlıyoruz. Hedefimiz ulusal ve uluslararası prestijli indekslerde yer almak. Alanında yetkin editörlerimiz ile bunu başarabileceğimize inanıyorum. Dergimize çalışmaları ile katkı sağlayacak ve bize yol arkadaşlığı yapacak değerli bilim insanlarını çalışmalarını İSTE JOURNAL’da yayınlanya davet ediyorum. Derginin hazırlanmasında emeği geçen tüm hocalarımıza Üniversitem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Birlikte daha nice başarılara imza atmaya niyetliyiz” değerlendirmesinde bulundu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar