Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Pac Minibüslerine Yargıdan İyi Haber

Antakya - İskenderun – Arsuz arasında faaliyet gösterecek 10 adet yeni otobüs ihalesi hakkında mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı verildi.

Pac Minibüslerine Yargıdan İyi Haber

Yerel   A+a-

 
Uzun yıllardır Antakya – İskenderun hattı arasında minibüs taşımacılığı ile Hataylılara başarıyla hizmet veren PAC Minibüs Kooperatifi’ne Adana Bölge İdare Mahkemesi’nden iyi haber gelerek hakkı iade edildi. Antakya - İskenderun – Arsuz arasında faaliyet gösterecek 10 adet yeni otobüs ihalesi hakkında mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı verildi.
 
KIRTIŞOĞLU: HAKKIMIZI ARAYACAĞIZ
 
Konu hakkında konuşan PAC Kooperatif Başkanı Mehmet Kırtışoğlu, yargı kararının ardından kamuoyuna şu bilgilerde bulundu: “Dönüşüm projesine girmediğimiz için bizim güzergâh üzerinde ihtiyaç olmamasına rağmen, 10 adet yeni otobüs ihalesine karar verildi. Bizler 41 senedir bu güzergâhta, dört teker üzerinde canımızı dişimize takarak, halkımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Dönüşüm projesine girmedik diye bizler cezalandırılmaya çalışıldık. Araçlarımız zaten dönüşümlü çalışmakta, bir aracımız ayda sadece 20 gün çalışıp 10 gün yatmaktadır. Buna rağmen hattımıza gereksiz ilaveler yapılmaya çalışıldı. Biz de yasal hakkımızı aradık ve mahkemeden durdurma kararı aldık. Bundan sonra da esnafımıza yapılacak her türlü haksızlığa karşı dik duracağız ve hakkımızı sonuna kadar yargı önünde arayacağız. Bu süreçte bizlere destek olan tüm esnafımıza, Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerimize ve Ulaşım Avukatımız Hüseyin Akyüz’e teşekkür ederiz” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş