Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Erasmus+ “restART for ART” Projesi Ulusötesi Toplantısı İspanya’ da yapıldı

Erasmus+ “restART for ART” Projesinin, Ulusötesi Toplantısı İspanya’nın Vigo Şehrinde Gerçekleşti

Erasmus+ “restART for ART” Projesi Ulusötesi Toplantısı İspanya’ da yapıldı

Belen   A+a-

 Avrupa Birliği tarafından finanse edilen, Erasmus+ projeleri kapsamında İspanya’dan Academia Postal 3 Vigo, Türkiye’den Belen Kaymakamlığı, Letonya’dan Creative Minds for Culture ve Romanya’dan Asociation Center for the Development of Structural Instruments (CPDIS) ortaklığında Erasmus+ “restART for ART” adlı projenin ulusötesi toplantısı 19-20 Aralık 2022 tarihinde İspanya’nın Vigo şehrinde yapıldı.
 
Proje toplantısına, Belen Kaymakamlığını temsilen Proje Koordinatörü Yeliz SEVİM, İngilizce Öğretmeni Suham ŞAMLI ve Belen Halk Eğitim Merkezi El Sanatları Öğretmeni Nermin KARŞANBAŞ katıldı.
 
Toplantıda projenin başlangıcından bu yana yapılan faaliyetler ve ortakların işbirliği süreci konuşuldu. Proje koordinatörü Yeliz SEVİM projenin hedeflerinin; müzik ve sanat ile ilgilenen yetişkinlere yönelik yeni fırsatlar sunmak, somut olmayan kültürel mirasa odaklanıp bu mirası Avrupa’da ve Türkiye’de gelecek nesillere tanıtarak farkındalık oluşturmak, somut olmayan mirasa ilişkin dijital medyaya erişimi kolaylaştırmak ve yaygınlaştırmak olduğunu belirtti.
 
Bu kapsamda tamamen özgün eserlerden oluşan albüme https://open.spotify.com/album/0IGcJUP8lebdrpMulBLk5P adresinden ücretsiz erişim sağlanabilecektir. Bunun yanı sıra proje kapsamında oluşturulan yerel sanatçılar için etkinlik düzenleme rehberine https://bit.ly/restartforart-guidebook-TR adresinden ve oluşturulan websitesine https://restartforart.com/ adresinden ulaşılabilecektir.
 
Belen Kaymakamı Mahmut Sami YILMAZ, Erasmus+ projelerinin kültürel ve sanat alanında farkındalık yarattığını, kültürel çeşitliliği ve müziğin birleştirici gücünü gösteren bu projenin ülkemiz, ilimiz ve ilçemizin tanıtımı, kültürel mirasın gelecek kuşaklara aktarılması için önem arz ettiğini belirterek, emeği geçen Proje Koordinatörü Yeliz SEVİM’e, ev sahibi kuruma ve proje ortaklarına teşekkür etti.
 
 
ispanya015belen.jpeg" alt="" />
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş