Skip Navigation Links

Uçurtma şenliği izdihama dönüştü

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bedava dağıtılan uçurtmaları almak isteyen çocuklar izdihama neden oldu.

Gündem   A+a-

 
 
Uçurtma şenliği izdihama dönüştü
 
 
Hatay’ın İskenderun ilçesinde bedava dağıtılan uçurtmaları almak isteyen çocuklar izdihama neden oldu. Prime Mall AVM tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında organize edilen uçurtma şenliğinde ücretsiz dağıtılan uçurtmaları almak isteyen yüzlerce kişi izdihama neden oldular.
 
İskenderun’da bulunan Prime Mall AVM tarafından organize edilen uçurtma şenliğine havanında güzel olması nedeniyle yüzlerce kişi katıldı. Birçok aktivitenin yer aldığı organizasyonda Kızılay ile birlikte planlanan 3 bin adet uçurtmanın dağıtımı sırasında izdiham yaşandı. Ücretsiz olarak dağıtılan uçurtmaları alabilmek için çoluk çocuk yaşlı genç yüzlerce kişi bir birlerini ezmeye kalktılar. 4 Ayrı dağıtma noktasında herkese yetecek kadar uçurtma olduğunun söylenmesine aldırış etmeyen vatandaşların uçurtma sevdaları özellikle çocuklara zor anlar yaşattı. Çocuklarına bir adet değil 4-5 adet uçurtma almak için görevlilerle adeta savaş veren bazı kadınlar ise objektiflere böyle takıldı. Görevlilerin özverili çalışmaları neticesinde 3 bin adet uçurtma düzenli olarak dağıtılabildi ve İskenderun semaları Yamaç paraşütçülerin gösterileriyle birlikte uçurtmalarla rengarenk oldu.
 
 
Prime Mall’e süzülen paraşütler ilgi odağı oldu
 
Prime Mall Alış Veriş Merkezince hafta sonu düzenlenen uçurtma şenliğinde paraşüt gösterileri nefes kesti.Aileleri ile birlikte güzel bir hafta sonu geçiren vatandaşlar, bir yandan balon ve uçurtma şenliğine katıldılar, diğer yandan da gökyüzünden süzülen paraşütçülerin atlayışlarını heyecanla izlediler. Uçurtma şenliğine katılan vatandaşlar ise bu tür sosyal aktiviteleri düzenleyen Prime Mall yetkililerine teşekkür ettiler.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet