Skip Navigation Links

Baştuğ Metalurji’de 2 Dalda Haklı Gurur

İki Dalda Ödülü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Verdi

 Baştuğ Metalurji’de 2 Dalda Haklı Gurur

Ekonomi   A+a-

 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOBB Konferans Salonu’nda Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) tarafından düzenlenen “OSB’nin Yıldızları Araştırması Ödül Töreni”nde sanayicilere ödüllerini takdim etti.
 
 
Türkiye’de çelik sektörünün gururu Baştuğ Metalurji 2 dalda ödül aldı.
 
OSB’lerde En Çok Satış Yapan Sanayi Kuruluşları Arasında Dördüncülük, yine OSB’lerde En Çok İhracat Yapan Sanayi Kuruluşları arasında İse beşinci sırada yer alan Baştuğ Metalurji’nin plaketini İnsan Kaynakları Müdürü Alper Kürşat Kından’a Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank verdi.
 
Mustafa Baştuğ, Hedeflerini Ticaret Bakanı Mehmet Muş’a Aktarmıştı
 
Hatırlanacağı üzere, geçtiğimiz aylarda Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un Baştuğ Metalurji ziyaretinde bilgi veren Baştuğ Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ, mevcut yatırımlara ilave olarak yeni yatırımlarla üretimde, ihracatta, istihdamdaTürkiye’nin yerli ve milli üretim gücüne katkı sunmaya devam edeceklerine dikkat çekmiş, 300 milyon dolar düzeyindeki ihracatı da 400 milyon dolar olarak hedeflediklerini ifade etmişti.
 
 
 
 
 
 
 
Baştuğ Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ’un şirketler grubu hedefleri ve ihracat rakamlarından etkilenen Ticaret Bakanı Mehmet Muş da Mustafa Baştuğ’a teşekkür etmişti.
 
Baştuğ Metalurji’nin Ödülünü İK Müdürü Alper Kürşat Kından Aldı
Bu hedefler ışığında En Çok Satış Yapan Sanayi Kuruluşları arasında 4’ncü olan Baştuğ Metalurji, En Çok İhracat Yapan Sanayi Kuruluşları arasında da 5’nci oldu. Törende Baştuğ Metalurji’yi İnsan Kaynakları Müdür Alper Kürşat Kından temsil ederek, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın elinden iki dalda edilen başarının ödülünü aldı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet