Skip Navigation Links

Genç Muhabir Ali Kemal Zerenli'den Bir Başarı Daha

Yerel Medya Ödül Töreni ve Kariyer Günleri, Hatay Valiliği Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.

Genç Muhabir Ali Kemal Zerenli'den Bir Başarı DahaWeb
TV

Medya   A+a-

 Hatay Avlu Dergisi’nin ev sahipliğinde ve Temiz Yürek Medya’nın katkılarıyla düzenlenen birinci Yerel Medya Ödül Töreni ve Kariyer Günleri, Hatay Valiliği Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.
Ödül töreninde kişi ve kurumlara verilen ödüllerden birini de İskenderun ve bölgesinin genç muhabirlerinden Ali Kemal Zerenli, Hatay Ticaret İl Müdürü Halil İmrek’in elinden aldı.
Haber, fotoğraf ve sayfa düzeni kategorilerinde verilecek olan ödüllerde, fotoğraf kategorisinde Dünyanın en büyük haber ajanslarının arasında yer alan Anadolu Ajansı'na iki ödül, Mega Medya Grubu’na da bir ödül verildi.
Anadolu Ajansı Hatay Muhabiri Erdal Türkoğlu birinci, Mega Medya Grubu İskenderun Muhabiri Ali Kemal Zerenli ikinci ve Anadolu Ajansı Hatay Muhabiri Salim Taş üçüncülük ödülüne layık görüldü.
Genç ve başarılı çalışmalarıyla göz dolduran Mega Medya Grubu Muhabiri Ali Kemal Zerenli, “Benim için önemli isimlerin ödül aldığı törende yer almak onur ve gurur verici. Bana desteklerini esirgemeyen aileme, sevenlerime, desteğini hiçbir zaman esirgemeyen değerli müdürüm Mustafa Mert'e ve Hatay Avlu Dergisi’ne çok teşekkür ederim” diye konuştu.
 
 
 
 
Genç Muhabir Ali Kemal Zerenli'den Bir Başarı Daha videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet