Skip Navigation Links

Şampiyon Tenisçi Haydar Cem Gökpınar Yine Milli Takımda

Şampiyon Tenisçi Haydar Cem Gökpınar,şuanda Antalya Belek’te faaliyet gösteren Megasaray Tenis Academi’de çalışmalarına devam ediyor.

Şampiyon Tenisçi Haydar Cem Gökpınar Yine Milli Takımda Web
TV

Spor   A+a-

 Türkiye’nin en küçük yaşta tenise başlayarak onlarca şampiyonluk kazanan, her turnuvadan şampiyonluk kupasıyla ayrılan tek ismi 16 yaşındaki İskenderun’lu Haydar Cem Gökpınar, 17-23 Aralık 2023 tarihleri arasında Adana Tenis Dağcılık Kulübünde düzenlenen Türkiye’nin en iyi 73 erkek oyuncu arasından, oynanan maçlar neticesinde Türkiye 16 yaş erkekler birincisi olarak yeniden Milli takıma seçildi.
12 yaşında ilk kez milli takıma seçilen Şampiyon Tenisçi Haydar Cem Gökpınar, bir çok kulüpte önemli başarılara imza atarken, şuanda Antalya Belek’te faaliyet gösteren Megasaray Tenis Academi’de çalışmalarına devam ediyor.
Her iki yılda bir yenilenen milli takım seçmelerinde ilk kez 12 yaşında milli olan Şampiyon Tenisçi Haydar Cem Gökpınar, 12, 14 ve 16 yaş kategorilerinde üçüncü kez milli takıma yine birincilikle seçilmiş oldu.
Arsuz Belediyesi’nde uzun yıllardır memur olarak çalışan Vahide Gökpınar ile İsmail Gökpınar’ın evladı Haydar Cem Gökpınar, bölgenin gururu olmaya devam ediyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Şampiyon Tenisçi Haydar Cem Gökpınar Yine Milli Takımda  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet