Skip Navigation Links

Salaş ve Lezzetli Mekan …

Arsuz Karaağaç Şarkkonak Mahallesi Şirin Caddesi üzerinde hizmet veren Salaş Bahçe, keyifli ve lezzetli bir ortam sunuyor.

Salaş ve Lezzetli Mekan … Web
TV

Arsuz   A+a-

 
Salaş ve Lezzetli Mekan …
Arsuz Karaağaç Şarkkonak Mahallesi Şirin Caddesi üzerinde hizmet veren Salaş Bahçe, keyifli ve lezzetli bir ortam sunuyor.
Kafe Restoran konseptiyle büyük ilgi gören Salaş Bahçe, et ve balık ürünlerinin yanısıra, meze çeşitleriyle de büyük beğeni topluyor.
Özel günlerde canlı müzik ortamı da sunan Salaş Bahçe, doğum günü, evlilik yıldönümleri, evlilik teklifi, nişan ve nikah kutlamalarında hazırladığı sunumla da hayran bırakıyor.
İskenderun’da bilişim ve yazılım dünyasının yakından tanıdığı isim Mustafa Yaşar Özkan da, güzel eşi sosyal medyada shefaslı olarak tanınan fenomen Aslı Özkan’a doğum günü sürprizini Salaş Bahçe Restoran’ı tercih ederek yaptı.
Salaş Restoran’da kendisi için hazırlanan doğum günü sürprizi sunumuna hayran kalan Aslı Özkan, eşi Mustafa Yaşar Özkan ve mekan sahiplerine teşekkür ederek yeni yaşına girdi.
Özellikle lüks mekanlarda rahat edemeyen, salaş mekanlarda huzur bulan ailelerin tercihi olan Salaş Bahçe, kendinizi evinizde hissettiren atmosferi, fiyat politikası, lezzet dolu menüsüyle kısa sürede kendini kanıtladı.
Rezervasyon:
0501 365 29 29
0326 641 24 24
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Salaş ve Lezzetli Mekan …  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet