Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Birlikten Doğan Güç ATSİAD, Büyümeye Devam Ediyor

Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşinsanları Derneği (ATSİAD), yeni üyeleriyle gücüne güç katmaya devam ediyor.

Birlikten Doğan Güç ATSİAD, Büyümeye Devam Ediyor Web
TV

Ekonomi   A+a-

Bölgenin mesleklerinde başarılı, yatırımlarıyla ülkesine hizmet eden, istihdam yaratan isimlerinin biraraya gelerek ‘Birlikten Doğan Güç’ sloganıyla 2014 yılında kurdukları Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşinsanları Derneği (ATSİAD), Başkan Mithat Ceritbinmez döneminde de büyümeye devam ediyor.
Sadece işdünyasının değil, bölgenin tüm sorunlarının çözümü üzerine kafa yoran, girişimlerde bulunan ATSİAD, gerek ilgili kurumlara yaptığı ziyaretlerle, gerekse de misafir ettiği siyasetçi ve bürokratlar aracılığıyla sorunlara çözüm üretilmesine de katkı sunmaya devam ediyor.
ATSİAD Başkanı Mithat Ceritbinmez ve yönetim kurulu üyeleri, sektörlerinde ve meslek dallarında kendilerini kanıtlamış genç işinsanlarından oluşan yeni üyelerine rozetlerini dernek binasında verdikleri kahvaltılı toplantıda takdim ettiler.
Üye katılım törenine bir önceki dönem başkanı Yusuf Yılmaz da katıldı.
Başkan Ceritbinmez, “Birbirinden değerli, mesleklerinde çok başarılı isimleri üye olarak aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.
Şehir dışında olması nedeniyle yeni üye rozet takdim törenine katılamayan Yükseliş Koleji Kurucusu Hayırsever İşinsanı Nuri Üysen dışında tüm yeni üyelere rozetleri Başkan Mithat Ceritbinmez ve yönetim kurulu üyeleri tarafından takıldı.
ATSİAD’ın mesleklerinde başarılı üyelerinin iştigal alanları ve isimleri şöyle;
Selim Köybaşı Şirinyer Restaurant, Süleyman Kurtoğlu Linea Decor, Nasrettin Murt Kral Alüminyum, Nedim Şaban Zirve Metal, Aytaç Aytaş Aytaç Aytaş Mühendislik, Avukat Mehmet Dağlı, Hasan Keskin Desen Reklam, Selahattin Yüksekbaş SYB İnşaat, Mahir Tınaztepe Tınaz Tepe Gayrimenkul, Gökhan Kibar Kibar Lojistik.
Yeni katılan 10 üyesi ile toplam 135 üye sayısına ulaşan ATSİAD, büyümeye, gücüne güç katmaya, bölgesine hizmet etmeğe devam ediyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Birlikten Doğan Güç ATSİAD, Büyümeye Devam Ediyor  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar