Skip Navigation Links

İSTE Öğretim Üyesinden Kent ve Engelliler Konferansı

İSTE Öğretim Üyesi ve İSTE Engelsiz Birim Koordinatörü Doç. Dr. Yelda Mert İskenderun T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda konferans verdi.

İSTE Öğretim Üyesinden Kent ve Engelliler Konferansı

Gündem   A+a-

 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Öğretim Üyesi ve İSTE Engelsiz Birim Koordinatörü Doç. Dr. Yelda Mert İskenderun T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda konferans verdi.
 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Öğretim Üyesi ve İSTE Engelsiz Birim Koordinatörü Doç. Dr. Yelda Mert İskenderun T tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda konferans verdi. İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı Muhabere Bürosunun ilgi yazısına istinaden; hükümlü ve tutukluların engellilik konusunda farkındalıklarının arttırılmasına yönelik olarak düzenlenen etkinlikte Doç. Dr. Yelda Mert “Kent ve Engelliler” konulu bir konferans verdi.
 
Konferans, Adalet Bakanlığının hükümlü ve tutukluların her yönden gelişmesini sağlamak amacıyla başlattığı konferans ve seminerler serisinin bir parçası olarak gerçekleştirildi. Doç. Dr. Mert, hükümlü ve tutuklulara engelli bireyin tanımından başlayarak toplumda engellilerin yeri, engelli bireylerin toplumsal katılımının arttırılması ve bu hususta toplumun üzerine düşenleri anlattı. İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “bölgedeki tüm kurum ve kuruluşlarla iş birliği halindeyiz. İskenderun T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nun talebiyle uzman bir öğretim üyemiz hükümlü ve tutuklulara konferans verdi. Eğitimin toplumun her kademesinde yaygınlaşmasını destekliyoruz” değerlendirmesinde bulundu.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet