Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

MUSTAFA YAZICI DEVLET KONSERVATUVARININ TANITIM GEZİLERİ DEVAM EDİYOR

İSTE Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı İskenderun okullarında enstrüman tanıtımları ve mini konserler düzenlemeye devam ediyor.

 MUSTAFA YAZICI DEVLET KONSERVATUVARININ TANITIM GEZİLERİ DEVAM EDİYOR

Eğitim   A+a-

 İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı İskenderun okullarında enstrüman tanıtımları ve mini konserler düzenlemeye devam ediyor.
 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı İskenderun’da ilkokullarda ve liselerde enstrüman tanıtımları ve mini konserler düzenlemeye devam ediyor. İskenderun Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak başlatılan enstrüman tanıtımları ve mini konserlerin ilki 2 Aralık’ta gerçekleştirilmişti. Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı hocaları ve öğrencileri daha sonra Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu’nu ve İskenderun Lisesi’ni ziyaret etti. Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Valetyn Trofimov öğrencileri ile birlikte ilk öğretim ve lise öğrencilerine enstrüman tanıtımı yaptı. Enstrüman tanıtımının ardından ise mini bir konser verdi.
 
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak başlatılan ve yürütülmeye devam eden enstrüman tanıtım etkinliklerinin öğrenciler için yararlı olmasını temennisinde bulunan İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “Tanıtım ve konserlerde emeği geçen hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Yapılan ziyaretlerin geleceğin sanatçılarının yetişmesinin filizi olmasını dilerim” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar