Skip Navigation Links

Haydi Birimleri Dörtyol’da Portakal Çiçeği Anaokulu’nu Ziyaret Etti

Kısa adı HAYDİ olarak bilinen Hayvan Durum İzleme mobil uygulamasını anlattılar.

Haydi Birimleri Dörtyol’da Portakal Çiçeği Anaokulu’nu Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

 
Geçtiğimiz günlerde, Hatay İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı görev yapan Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ve Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri, ekolojik ve botanik eğitim metodu ile dikkatleri üzerine çeken Portakal Çiçeği Anaokulu’nu ziyaret etti.
 
Ziyaret esnasında, gelen ekipler, Anaokulu Müdürü Ömer Burgaç’a çevreye, doğaya ve hayvanlara karşı işlenen suçların önüne geçmek üzere kurulan birimleri hakkında bilgilendirmede bulunup, kısa adı HAYDİ olarak bilinen Hayvan Durum İzleme mobil uygulamasını anlattılar.
 
Ziyarete gelen ekipler, Anaokulu bahçesinde bulunan tavşan, keçi, bıldırcın ve köpek gibi hayvanları sevip, köpekleri mama ile beslediler. Portakal Çiçeği Anaokulu Müdürü Ömer Burgaç yaptığı açıklamada, “Okulumuza Hatay İl Merkezinden ziyarete gelen ekiplere teşekkür ederim” dedi.
Ziyaret esnasında Yaban Hayatını Koruma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Özer ve Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Bilal Tümkaya da bulundu.
 
haydi1-1920x1280.jpg" alt="" />
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet