Skip Navigation Links

Eylül Ayında Yeni Binasında Olacak

Hatay Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, İskenderun ilçe Emniyet Müdürlüğünün eylül ayında yeni binasında hizmet vermeye başlayacağını bildirdi

Gündem   A+a-

Hatay Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, İskenderun ilçe Emniyet Müdürlüğünün eylül ayında yeni binasında hizmet vermeye başlayacağını bildirdi

Kılıç, ziyaretler dolayısıyla geldiği İskenderun´da basın mensuplarının soruları üzerine yaptığı açıklamada, vatandaşın huzur ve güveni için teşkilatın görevini en iyi şekilde yerine getirmenin çabasında olduğunu belirtti.
İskenderun Emniyet Müdürlüğünün yeni hizmet binasının genel inşaatının tamamlandığını ifade eden Kılıç, soğutma sistemiyle ilgili sorunun da ödeneğin gelmesiyle çözüldüğünü kaydetti.
Kılıç, İskenderun Emniyet Müdürlüğünün Eylül ayından itibaren yeni hizmet binasına taşınacağını belirtti.
Gazetecilerin, İl Emniyet Komisyonu toplantısında alınan kararlarla yayla ve meraya çıkacak vatandaşların yangın ve terör olaylarına karşı uyarılması konusundaki sorusunu da Kılıç, ´´Amacımız, Hassa ilçesinde geçtiğimiz günlerdeki iki köylünün ölmesiyle sonuçlanan olayın tekrar yaşanmaması. Olası orman yangınlarını engellemek, terörle mücadele eden güvenlik birimlerimizi rahat çalışmalarını sağlamak. Bildiride yaylaya çıkarken vatandaşlarımızın uymaları gereken tüm detaylar var´´ diye konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet