Skip Navigation Links

Ali İmran Turgut’dan Rektör Eren'e Hayırlı Olsun Ziyareti

İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü Ali İmran Turgut, MKÜ Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ali İmran Turgut’dan Rektör Eren'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Gündem   A+a-

 
İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü Ali İmran Turgut, MKÜ Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
T.C Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü Ali İmran Turgut, Rektör Prof. Dr. Veysel Eren'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini iletti. Ziyarette, kurumlar arası iş birliği yaklaşımı çerçevesinde iletişim süreçlerinin stratejik ortaklıklar ve projeler yoluyla verimlileştirilmesi üzerine fikir alışverişi yapıldı.
 
Turgut'a memnuniyetlerini bildiren Rektör Eren, Devir Teslim Töreninde duyurduğu yönetim vizyonuna atıf yaparak, sürdürülebilir kalkınma için bölgesel ortaklık yaklaşımlarına öncelik vereceklerini kaydetti. İletişim tasarımlarının çağdaş dünyada kamu diplomasisi ve ülke/şehir markalaşma açısından ne denli merkezde olduğundan bahseden Prof. Dr. Veysel Eren, "Türkiye Yüzyılı vizyonunun en önemli sacayaklarından biri olan iletişimi, dijital ve geleneksel yönleriyle tek bir hedefe entegre eden İletişim Başkanlığımızla koordinasyon fikri, üniversitemizin vizyonunda seçkin bir yere sahiptir. Bizler Türkiye Yüzyılını bir atılım seferberliği olarak görüyor ve üzerimize düşen sorumluluğu diğer güzide kurumlarımızla paylaşmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.
 
İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü Ali İmran Turgut ise kurumsal iş birliği yaklaşımının bölgesel kalkınma açısından önemine vurgu yaparak, misafirperverliği dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Veysel Eren'e teşekkürlerini iletti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet