Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Rektör Depci Döküm Atölyesindeydi

İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci İskenderun Meslek Yüksekokulu’nda öğrencilerle Döküm Atölyesinde bir araya geldi.

Rektör Depci Döküm Atölyesindeydi

Gündem   A+a-

 

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci İskenderun Meslek Yüksekokulu’nda öğrencilerle Döküm Atölyesinde bir araya geldi.
 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci İskenderun Meslek Yüksekokulu’nda öğrencilerle Döküm Atölyesinde bir araya geldi. 13 Aralık Salı günü Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü Metalurji Programının Döküm Teknolojisi dersine misafir olan Rektör Depci, öğrencilere ders anlattı. Ardından Döküm Atölyesinde öğrencilerle birlikte döküm yaptı.
 
Sahada olmaktan her zaman keyif aldığını belirten İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “Öğrencilerimizin niteliklerini artırmak, kalifiyeli mezun olmalarını sağlamak için atölye ve laboratuvarlarla teorik eğitimi uygulamalı eğitimlerle tamamlamanın daima önceliğimiz olduğunu ifade ediyorum. Öğrencilerimizle bir arada olmak, eğitimlerinin parçası olmak güzel bir motivasyon ve çalışma enerjisi kaynağı oluyor. Yolu İSTE’den geçen tüm öğrencilerimizin yarınlarının aydınlık ve bugün döktüğümüz metal kadar sağlam olmasını diliyorum” dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar