Skip Navigation Links

Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası GAP TURU Gerçekleştirdi

Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası kültür ve turizm faaliyeti olarak 9 – 11 Aralık 2022 tarihleri arasında Güneydoğu turu düzenledi.

Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası GAP TURU Gerçekleştirdi

Yerel   A+a-

 
Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası kültür ve turizm faaliyeti olarak 9 – 11 Aralık 2022 tarihleri arasında Güneydoğu turu düzenledi.
 
Çınarkaya ve Dörtyol Gezi Noktası (DGN) Turizm ile işbirliği yaparak Doğunun Paris’i Diyarbakır ile Tarihe Açılan Kapı olan Mardin ve Peygamberler şehri Şanlıurfay’ı kapsayan 3 günlük tur 9-11 Aralık 2022 tarihleri arasında gerçekleşti.
 
Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odasının organizesinde gerçekleşen geziye ilgi oldukça yoğun oldu. Diyarbakır’da; İç kale, H.Süleyman camii, Sur içi, Cahit sıtkı Tarancı Müzesi, Ulu Camii, Hasan Paşa hanı, Dört ayaklı minare, Saklı konak, Keçi burcu (surlar), On gözlü köprü gezildi ve Hasankeyf’te yapılan panoramik fotoğraf çekimi ile birinci gün tamamlandı. Mardin Matiat oteldeki konaklamanın ardından ikinci gün Mardin, Midyat ve Şanlıurfa’da geziye katılanlar gönüllerince vakit geçirme imkanı yakaladı.
 
Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı gezi sonrasında yaptığı açıklamada; “Odamızın bir kültür ve turizm faaliyeti olarak planladığımız Gap Turu geçtiğimiz hafta sonu yoğun bir katılımla gerçekleşti. Başta odamız üyeleri olmak üzere tüm hemşerilerimize açık olarak tertiplediğimiz turumuza 65 kişi iştirak etti. Hem ülkemizin kültürel ve tarihi değerlerini yerinde görmek, hem iç turizme hareketlilik kazandırmak, hem de üyelerimiz ve hemşerilerimiz arasında kaynaşma ve dayanışmayı arttırmak için düzenlediğimiz bu etkinliğimizden oldukça sevindirici sonuçlar aldık. Gezi boyunca profesyonel bir ekibin bizlere refakat etmesi sayesinde geziden maksimum faydayı sağladık. İleriki günlerde Oda olarak benzer etkinliklere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.
 
Sedat İSKENDEROĞLU – Dörtyol
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet