Skip Navigation Links

TOSÇELİK ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUDU!

Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi sıralamasında zirve bu yıl da değişmedi.

TOSÇELİK ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUDU!

Ekonomi   A+a-

 Her yıl Ekonomist Dergisi tarafından yayınlanan Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi sıralamasında zirve bu yıl da değişmedi. Önceki altı yılın birincisi Tosçelik, 2021 yılı araştırmasında da zirvedeki yerini korudu.
 
‘ARALIKSIZ YATIRIM’
Böylelikle 2013’te ilk kez zirveye oturan Tosçelik, Anadolu 500’ün 19 yıllık tarihinde yedinci birinciliğini alarak en çok birinci olan şirket olmayı sürdürdü.
Bu başarının arkasındaki isim olan Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Türkiye’nin global demir çelik üreticisi olarak üç kıtada 16 bini aşkın çalışanla hizmet verdiklerini belirterek, “Yıllardır işimize aralıksız yatırım yapıyoruz” dedi.
 
Tosçelik Profil ve Sac Endüstri A.Ş.’nin üst üste elde ettiği birincilikleri yanı sıra Tosyalı Toyo, Tosyalı Filmaşin, Tosyalı Demir Çelik ve Tosçelik Spiral Boru şirketleriyle üst sıralarda yer aldı.
 
‘ZİRVEDE OLMAK BİZİ GURURLANDIRIYOR’
Başarılı Sanayici Fuat Tosyalı, “Tosyalı Holding olarak ülkemize ve insanımıza duyduğumuz inançla yarınlarımıza ümitle bakıyoruz” dedi ve ekledi, “Artık gelenekselleşen Ekonomist Dergisi tarafından düzenlenen Anadolu 500 sıralamasında zirvede olmak hakikaten bizi çok gururlandırıyor. Her bir çalışanımızı da gururlandırıyor. Ben eminim ki, her bir damla alınterinde herkesin çok büyük bir emeği var. Bu vesileyle her bir çalışanımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu araştırmada yer alan diğer tüm şirketlerimize de teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu başarımızı daha da sürdürülebilir kılıp, dünyada daha ön sıralarda yer almayı hedefliyoruz” dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet