Skip Navigation Links

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TOKSOY, DGC’YE ZİYARET ETTİ

Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy, Dörtyol Gazeteciler Cemiyetine (DGC) teşekkür ziyaretinde bulundu.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TOKSOY, DGC’YE ZİYARET ETTİ

Eğitim   A+a-

 Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy, okul açılışı döneminde okullarda eğitim gören maddi imkanları yetersiz öğrencilere bağışçılardan sağlanan destekle okul kıyafeti yardımında bulunan Dörtyol Gazeteciler Cemiyetine (DGC) teşekkür ziyaretinde bulundu.
 
Gerçekleşen ziyarette Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy ve beraberindeki eğitimci idareciler, Cemiyet Başkanı Sedat İskenderoğlu ve Cemiyet üyeleri tarafından karşılandı.
 
Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette kısa bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy; okullarımızda eğitim gören öğrencilerimiz arasında maddi imkanları iyi olan öğrencilerimiz olduğu gibi, günlük bir simit alamayacak, okul kıyafeti ve ayakkabısı olmayan öğrencilerimizde bulunmakta, her ne kadar biz eğitimciler bu öğrencilerimize destek olma çabası ve gayreti ile çalışmaktayız. Bu vesile ile 4 yıldan bu yana okul forması, kıyafet ve ayakkabı alamayacak durumdaki öğrencilerimize kendi çabaları ve imkanları ölçüsünde okul kıyafeti sağlayan Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sedat İskenderoğlu’na ve cemiyet üyelerine teşekkür ziyaretinde bulunduk diye konuştu.
 
Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sedat İskenderoğlu ise; “Biz bu yardımları yaparken bağışçılarımızdan sağladığımız destekle yapmaktayız. Hakikaten bu işe başladığımızdan bu yana ciddi bir bağışçı sayımız oldu. İlk yıl 70 bağışçımızdan 180 kıyafet, 2. Yılımızda 110 bağışçımızdan 340’ın üzerinde bir kıyafet verdik, bu yıl ise 26 bağışçımızın desteği ile 159 öğrencimize okul kıyafeti verdik. Aynı zamanda bu kampanyamız da Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odasının, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım’ın destekleri bulunmakta, Milli Eğitim Camiası içerisinde ortaya koydukları çalışmalarından ötürü hem de nazik ziyaretlerinden ötürü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Mehmet Toksoy ve eğitim camiamıza da şahsım ve cemiyet üyesi arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.
 
Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet