Skip Navigation Links

Kahraman Muhtar 'Ömer Osman Bilgili'

Muhtar Ömer Osman Bilgili, Kırıkhan'da okuluna gitmek için çıktığı evine bir daha dönmeyen 7. sınıf öğrencisini bularak takdir topladı.

Kahraman Muhtar 'Ömer Osman Bilgili'

Yerel   A+a-

 
Kahraman muhtar 'Ömer Osman Bilgili' İskenderun'un sevilen muhtarlarından Ömer Osman Bilgili, Kırıkhan'da okuluna gitmek için çıktığı evine bir daha dönmeyen 7. sınıf öğrencisini bularak takdir topladı. Atar ailesinin 7. sınıfa giden kızları Kırıkhan Şehit Atilla Kurt Ortaokulu 7 sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Eylül Su Atar, İskenderun'da dolmuşa binmek üzereyken Muhtar Bilgili tarafından fark edilerek polis ekiplerine haber verilmesi üzerine tespit edildi. Aileye sevinçli haberi veren polis ekipleri, kızlarının kısa süre içerisinde aileye teslim edileceğinin bilgisini vererek aileyi sevince boğdu.
 
MUHTAR BİLGİLİ DİKKATİ İLE KÜÇÜK KIZI BULDURDU
 
Küçük kızın İskenderun Toki dolmuşuna bindiğini fark eden Bilgili, gördüğü kayıp ilanının aklına gelmesi ile durumu polis ekiplerine bildirdi. Minibüsteki kızın kaybolan Eylül Su Atar olduğunu belirleyen ekipler küçü kızı karakola götürerek ailesi hakkında bilgi aldı.
 
ACILI AİLE EVLATLARINI HER YERDE ARADI
 
12 yaşındaki Eylül Su Atar'ın ailesi, okula gitmek üzere evlerinden çıkan ve bir daha evine geri dönmeyen kızlarını bulmak için aramadık yer bırakmadı. Kırıkhan'da her taşın altına bakan aile, son çare olarak İstanbul'a giderek televizyon programına çıkmak istedi. Acılı aileye sevinçli haber İstanbul'da iken verildi. Müjdeli haberi alan aile sevinç yumağı olurken, dikkati ile kızlarının bulunmasını sağlayan kahraman Muhtar Ömer Osman Bilgili'yi arayarak teşekkürlerini ilettiler. Atar ailesi, emniyet ekiplerinin kızlarını kendilerine getirmeleri için tatlı bekleyişlerini sürdürüyor.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet