Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Merdivenaltı Deterjan Üretenlere Baskın

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri merdivenaltı deterjan üretimine izin vermedi

Gündem   A+a-


İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri merdivenaltı deterjan üretimine izin vermedi
 
İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince yapılan kontrol ve denetimde, ruhsatsız işyerinde merdivenaltı üretimi temizlik maddesi ele geçirildi.
Muradiye Mahallesi’ndeki işyeri hakkında yasal işlem yapan Zabıta Müdürlüğü, deterjanların üretildiği ve üretilen deterjanların satışa hazır tutulduğu işyerlerini mühürledi.
Muradiye Mahallesi 285 sokaktaki ruhsatsız işyerinde ele geçirilen merdivenaltı üretimi temizlik maddelerine, imha edilmek üzere el konuldu.
Zabıta Müdürlüğü, ruhsatsız, merdivenaltı deterjan üretimi yapılan ve üretimi yapılan deterjanların bidonlarda satışa hazır tutulduğu yan yana dükkanlarla ilgili yasal işlem yaparak, mühürledi.
Ekiplerce, geçtiğimiz günlerde merdiven altı imalatı pamuk şekeri ile seyyar olarak satışa sunulmak üzere pet kavanoz ve bidonlara konulan süt ele geçirilmişti.
Kontrol ve denetimlerin aralıksız sürdürüleceğini belirten İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Abdullah Kaya, halkımızın kendi sağlığı için şikayetlerini belediyenin Alo Çağrı Merkezi’nin 444 1939 ve Alo Zabıta 61 416 84 numaralı telefonuna bildirmelerini istedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş