Skip Navigation Links

Hatay Kızılay Minik Yüreklere Umut Oldu

Çocuklar için birçok alanda yardım çalışmalarını sürdüren Türk Kızılay ve Hatay Teşkilatı “Bu eşitsizliği en az seviyeye indirmek için gayret ediyor.

Hatay Kızılay Minik Yüreklere Umut Oldu

Yerel   A+a-

 
Çocuklar için birçok farklı alanda yardım çalışmalarını sürdüren Türk Kızılay ve Hatay Teşkilatı “Bu eşitsizliği en az seviyeye indirmek için gayret ediyor. Kızılay Hatay şubesi çocuklara farklı alanlarda destek olmaya devam ediyor.
 
Bu çalışmalar çerçevesinde; doğuştan göz damarlarındaki rahatsızlıktan dolayı bir gözünde görme yetisi hiç olmayan, diğer gözünde ise ameliyat ile %40 görme imkanı olabilecek olan 2 aylık Eray bebeğin ameliyat masraflarına bir nebze olsun katkıda bulunabilmek için Kızılay Hatay kendi üyeleri arasında toplamış olduğu 9400 lirayı aileye teslim etti ve ailenin sağlık giderlerine katkıda bulunmaya gayret etti.
 
KIZILAY HATAY ŞUBE ERAY’A SAHİP ÇIKTI
 
Kızılay Hatay Şubesi’nden yapılan açıklamada; “Eray bebeğin en kısa süre içerisinde sağlığına kavuşmasını temenni ederiz. Bunun yanında Türk Kızılay Hatay gönüllülerinin saha taramaları sırasında denk geldiği küçük yaşlardan beri bisiklet hayali kuran bir çocuğumuzun hayalini gerçekleştirdi.
 
Bir Kızılay üyesi tarafından temin edilen bisiklet, Kızılay personellerimiz ve gönüllülerimiz tarafından evladımıza teslim edilerek yıllardan beri kurduğu hayali gerçeğe dönüştürmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklar geleceğe mirasımızdır. Onları korumak, insanlığı korumak demektir” denildi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet