Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

BÖLGE ÜNİVERSİTELERİ İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE

İSTE Rektörü Prof.Dr.Tolga Depci,Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü ve Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörünü ağırladı

BÖLGE ÜNİVERSİTELERİ İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE

Eğitim   A+a-

 İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü ve Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörünü ağırladı.
 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tümay ve Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’u ağırladı. 5 Aralık Pazartesi günü İSTE Rektörlük Makamında Doğu Akdeniz Bölgesinin ve ülkemizin kalkınmasına yönelik fikir alışverişinde bulunulan ziyaret, karşılıklı sohbet ortamında geçti.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “Bölgemize ve milletimize beraber hizmet ettiğimiz Rektörlerimizi İSTE’de ağırlamış olmak çok güzel. Ziyaret vesilesiyle merkezi laboratuvarlarımızın ortak kullanımı ve bilimsel araştırma projelerimizin ortak yürütülebilmesi amacıyla fikir alışverişinde bulunduk. Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tümay hocamıza ve Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun hocamıza çalışmalarında muvaffakiyet diliyorum” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar