Skip Navigation Links

Nuran Yılmaz Anadolu Lisesinde Kariyer Buluşmaları Devam Ediyor

Nuran Yılmaz Anadolu Lisesi, eski mezunlarıyla mevcut öğrencilerini 'Sen de başarabilirsin' temasıyla buluşturmaya devam ediyor.

Nuran Yılmaz Anadolu Lisesinde Kariyer Buluşmaları Devam Ediyor

Eğitim   A+a-

 Şehrimizin köklü eğitim kurumlarından Nuran Yılmaz Anadolu Lisesi, eski mezunlarıyla mevcut öğrencilerini "Sen de başarabilirsin" temasıyla buluşturmaya devam ediyor. Büyük ilgi gören ve heyecan yaratan etkinlikle mevcut öğrencilere meslekler tanıtılırken üniversite sınavlarına daha da motive olmaları hedefleniyor. Öğrencilerin mesleklere ve hayata dair pek çok şey öğrendiği buluşmalar, mezun öğrencileri hem duygulandırıyor hem de onore ediyor. Mezun oldukları okuldan yıllar sonra aranmanın hem şaşkınlığını hem de mutluluğunu aynı anda yaşayan mezunlar, böyle bir etkinlikte yer almanın gurur verici olduğunu belirtiyorlar. Keşke bizim zamanımızda da böyle etkinlikler olsaydı diyen eski mezunlardan Eczacı Fırat Çiçek, Eğitimci Ela Üstün, Bankacı Ali İhsan Ağdeniz, Hemşire Gamze Gökpınar, Müzisyen Benay Bayram, Sinemacı Cemali Büyükaşık, Haritacı Mustafa Gökpınar, Uluslarlararası İlişkiler mezunu Cansev Genç, Avukatlar Sezen Keskin Uyar, Ferdi Genç ve Dilek Zorba; bu etkinlik için özveride bulunan katkı sunan herkese şükranlarını sunarken bu etkinliğe yine katılmak istediklerini, maddi ve manevi olarak daima okullarının ve öğrenci kardeşlerinin yanında yer alacaklarını belirttiler.
Okuldaki bu etkinliğin periyodik olarak devam edeceği, okul idaresinin desteği ve öğretmenler İbrahim Gökpınar ile İlhan Yürek'in özverili çalışmalarıyla mezunların tek tek aranarak hayata geçtiği ifade edildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet