Skip Navigation Links

Engelleri Kaldıran Etkinlik !

Yemekli, Şarkılı ve At Binmeli Muhteşem Gün…

Engelleri Kaldıran Etkinlik ! Web
TV

Arsuz   A+a-

 Özel bireylerin toplum içerisindeki yerlerini almaları açısından her yıl kutlanan 3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü, İskenderun Atlı Spor Kulübü’ne özel bireylerden oluşan öğrencilerini götüren Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi açısından oldukça renkli ve güzel oldu.
Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Tuğba Kara ve öğrencilerine destek veren Engelliler Spor Kulübü Başkanı Suat Atasever, Tekerlekli Basketbol Süper Lig’de harikalar yaratan sporcuların başarısına dikkat çekerek, en büyük engelin sevgisizlik olduğuna vurgu yaptı.
Sevginin ve ilginin olduğu yerde özel bireylerin her türlü engeli aşacağına olan inancını dile getiren Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Tuğba Kara, etkinliğe katılarak büyük destek veren tüm protokol üyeleri ile STK başkan ve temsilcilerine teşekkür etti.
Atlı Spor Kulübü işletmecisi Mustafa Yener’in özel bireylere ikram ettiği köfte ekmeklerin yenmesiyle başlayan kutlama etkinliğine, Arsuz Emniyet Müdürü Hasan Gün, Arsuz İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İbrahim Dündar, Engelliler Spor Kulübü Başkanı Suat Atasever, Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı HBB Meclisi CHP’li Üyesi Hasan Arslan, Bal Sürücü Kursları Sahibi İTSO Meclis Üyesi Hüseyin Tuncer de katılarak özel bireylerin farkedilmesi, toplumda değer görmesi için farkındalık yaratılmasına katkı sundular.
Yemek sırasında çocuklara yakın ilgi gösteren protokol üyeleri, Sanatçı Soydan Soydaş’ın okuduğu şarkılara eşlik ederek oynayan özel bireylerle hoşça vakit geçirdiler, onların birer birey oldukları gerçeğine dikkat çektiler.
Emniyet Müdürü Hasan Gün, adaşı özel bireyle yakından ilgilendi, kendisine gösterilen yakın ilgiye karşılık verdi.
Arsuz’a yeni atanan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İbrahim Dündar, etkinliğin keyfini çıkararak, özel bireylerin mutluluğuna ortak oldu ve onlara gösterdiği ilgiyle de gönülleri fethetti.
Soydan Soydaş’ın şarkılarına eşlik eden özel bireyler, bol bol eğlendiler ve at binerek keyifli anlar yaşadılar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Engelleri Kaldıran Etkinlik !  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet