Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Türk Metal Sendikası İskenderun Şubesi'ne Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

Çakır Varan ve yönetim kurulu, tebrik ve hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeyi sürdürüyor.

Türk Metal Sendikası İskenderun Şubesi'ne Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

Gündem   A+a-

 Türk Metal Sendikası İskenderun 1 Nolu Şubesi 3 Olağan Genel Kurulunu tek liste ile yapmasının ardından yeniden güven tazeleyen İskenderun Şube Başkanı Çakır Varan ve yönetim kurulu, tebrik ve hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeyi sürdürüyor.
 
Hatay Ak Parti Vekilimiz Abdülkadir Özel İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, Türk Metal Sendikası İskenderun 1 No’lu Şubesini ziyaret ederek, Başkan Varan ve yönetimini tebrik ederek başarı dileklerinde bulundular.
 
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren İskenderun 1 No’lu Şube Başkanı Varan, işçinin alın teri ve emeğinin kutsal, emek mücadelesinin önemli olduğunu vurguladı.
 
Hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında Gelecek Partisi İskenderun İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve yönetimi Türk Metal Sendikası İskenderun 1 No’lu Şubesini ziyaret ederek Başkan Çakır Varan’ı ve yönetimini tebrik etti. Başkan Varan, ziyaret için Yılmaz’a teşekkür etti.
 
Gelecek Partisi İlçe Başkanı Yılmaz da emeğin karşılığını bulması, işçinin hak ettiği ücreti alması bakımından sendikaların mücadelesini desteklediklerini ifade etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar