Skip Navigation Links

Başkan Güven, “Çalışmalarımıza Hız Kesmeden Devam Edeceğiz”

Arsuz Belediyesi Fen ve Temizlik İşleri Müdürlükleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Başkan Güven, “Çalışmalarımıza Hız Kesmeden Devam Edeceğiz”

Yerel   A+a-

 
Arsuz Belediyesi Fen ve Temizlik İşleri Müdürlükleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
 
Arsuz Belediyesi Fen ve Temizlik İşleri Müdürlükleri, ilçe genelindeki mahallelerde ihtiyaç ve eksiklikleri tespit ederek gerekli çalışmaları gerçekleştiriyor. Birçok çalışmayı farklı mahallelerde gerçekleştiren Arsuz Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri; kilitli parke taşı döşeme ve tadilatı, sathi asfalt serimi, asfalt yama, bilim evi, gasilhane, çadır karavan, sahil yürüyüş yolu, menfez, köprü, kanal yapımı, büz boru döşeme, yol dolgu, mazgal yapım ve tadilatı, metruk bina yıkımı vs. gibi çalışmaları gerçekleştirirken, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri; kanal, çalı çırpı, mazgal, menfez temizliği, ot biçme, ağaç budama, moloz toplama vs. gibi çalışmaları gerçekleştiriyor.
 
Çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “Mahallelerimizde tespit ettiğimiz eksiklikleri, yapılması gereken çalışmaları hızlı ve vatandaşlarımızın günlük hayatını, sağlığını olumsuz yönde etkilemeyecek şekilde yapmaya çalışıyoruz.
 
Bir mahallemizde menfez çalışmaları gerçekleştirirken, aynı anda iki üç mahallemizde Parke dizimi ve asfalt serimi çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Karaağaç sahil yürüyüş yolumuzun ikinci etabını da tamamlamak üzereyiz. Bilim evimizi tamamladık. Yakın zamanda faaliyete girecek. Bunun yanında şarkkonak mahallemizde gasilhane çalışmalarımız ve gözcüler plajımızda çadır karavan yapım işi devam ediyor. Hatta üçüncü etap için gerekli hazırlıkları yapıyoruz. Kış aylarına girdiğimiz bu günlerde olumsuz hava koşullarının doğuracağı sel vb. olumsuzlukların önüne geçmek adına hem derelerde hem de su kanallarımızda temizlik ve tıkanıklıkları giderecek çalışmalar yapıyoruz.
 
Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Vatandaşlarımız da yapılması zaruri olan bizim göremediğimiz eksiklikleri, sosyal medya hesaplarımızdan, belediyemizin web sayfasından ve 444 7 922 – 0326 661 21 11 numaralı telefonları arayarak bizlere iletebilirler,” ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet