Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HAYIRLI OLSUN!

‘GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYI SÜRDÜRECEĞİZ’

HAYIRLI OLSUN!

Gündem   A+a-

 İskenderun-Toprakkale arası Devlet Yolu Asfalt Yenileme ve Sanat Yapıları (Kavşak, Hemzemin Geçitler, Köprülü Kavşakşar vb) işinin 1. Etap, İskenderun-Payas arası bölümünün (16,8 km) ihalesi bugün yapıldı. Amanos Tüneli için de geri sayım başladı.
AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, “En kısa zamanda sözleşmesi imzalanıp işe başlanacaktır. Yine 2. Etabın, yani Payas-Toprakkale kısmının projeleri tamamlanır tamamlanmaz ihalesi yapılacaktır” dedi.
 
‘GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYI SÜRDÜRECEĞİZ’
Milletvekili Abdulkadir Özel, “Sayın Cumhurbaşkanımıza hemşerilerimiz adına şükranlarımızı sunuyor; Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na, süreci birlikte takip ettiğimiz Milletvekillerimize, Karayolları Genel Müdürümüze Bölge Müdürümüze ve değerli bürokratlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
Milletvekili Özel açıklamasının devamında, “En önemlisi bugüne kadar projenin hassasiyetle tamamlanması süresince sabır ve anlayış gösteren değerli hemşerilerimize çok çok teşekkür ediyorum. Her hizmetin en güzeline layık olan hemşerilerimizin emrinde şehrimizin tüm ihtiyaçlarını tamamlayana kadar gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz. Durmak yok, yola devam. Ve Türkiye Yüzyılı vizyonuyla Amanos Tüneli için de geri sayım başladı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş