Skip Navigation Links

Antakya Belediyesi Muay-Thai Sporcusu Balkan Şampiyonu

Antrenör Ve Sporculardan Oluşan Heyet Desteklerinden Ötürü Belediye Başkanı Savaş’a Teşekkür Ettiler

Spor   A+a-


Antrenör Ve Sporculardan Oluşan Heyet Desteklerinden Ötürü Belediye Başkanı Savaş’a Teşekkür Ettiler
Antakya Belediyesi Muay-Thai Sporcusu Balkan Şampiyonu
 
Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Muay-Thai Takımı sporcularından Sabri Can Çipe, 29 Kasım-2 Aralık tarihlerinde yapılan İstanbul’da Muay Thai Balkan Şampiyonasında 15 yaş kategorisinde şampiyon oldu. Elde edilen başarıdan ötürü Muay Thai takımı Antrenör ve sporculardan oluşan heyet, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ı ziyaret ederek, kendilerine vermiş olduğu destek ve katkılardan ötürü teşekkür ettiler.
Ziyarette konuşma yapan Muay-Thai Takımı Antrenörü Ahmet Kural ve Bekir Tüm, Başkan Savaş’ın Muay Thai spor branşına ve sporculara verdiği destekten ötürü teşekkür ederlerken, İstanbul’da düzenlenen Balkan Şampiyonası’nda takım sporcularından Sabri Can Çipe’nin Balkan Şampiyonu, + 86 Kğ’da Ali Erdurmuş’un, Muay-Thai Türkiye Süper Ligi’nde finale kadar yükseldiğini ve Aralık ayı içerisinde yapılacak olan Final maçını kazanması halinde Tayland’da yapılacak Kraliyet Kupasına katılacağını ifade ettiler.
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, yapılan ziyaretten ve elde edilen başarılardan dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, “Gençlerimizin önünü açmak, onlara imkanlar sunmak ve milli takımlar seviyesine sporcu yetiştirmek üzere kurduğumuz Gençlik Spor Kulübü’nde faaliyet gösteren sporcularımız, ilimizi değişik platformlarda ve farklı spor branşlarında en iyi şekilde temsil ediyor. Çocuklarımızın, gençlerimizin arzu ettikleri ortamları kendilerine sunarak elde ettikleri başarılarda bir nebze payımız varsa bizlere ne mutlu. Basketbolda, voleybolda, futbolda, masa tenisinde, satrançta, atletizmde, yüzmede ve daha birçok spor branşında gençlerimiz kurumumuzu, şehrimizi ve ülkemizi başarıyla temsil ediyorlar. 20 Aralık’tan itibaren Antakya Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol takımımızda bölgesel ligde bizleri temsil edecekler. Tüm branşlarımızda sporcularımızın başarılı olmaları bizlere gurur ve sevinç kaynağı oluşturuyor.” dedi.
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet