Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Elif Sena Baştuğ-Burak Deniz Mutluluğa Yelken Açtılar

Baştuğ Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ güzel kızı Avukat Elif Sena Baştuğ’un mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadı.

Elif Sena Baştuğ-Burak Deniz Mutluluğa Yelken Açtılar Web
TV

Gündem   A+a-

Avukat Elif Sena Baştuğ ile Finans Uzmanı Burak Deniz, İstanbul’un en güzel mekanlarından Ritz Carlton Hotel’in balo salonunda düzenlenen rüya gibi düğün töreniyle dünya evine girdiler.
İş ve siyaset dünyası ile devlet büyüklerini biraraya getiren düğün töreninde ev sahipleri Aysel-Mustafa Baştuğ ile Fulya-Ayhan Deniz çifti, mutluluklarına ortak olan tüm davetlilerle yakından ilgilenerek örnek ev sahipliği yaptılar.
Nikah töreni öncesi kokteylde biraraya gelen davetliler, Baştuğ ve Deniz ailelerini tebrik ettiler.
Gelin Elif Sena Baştuğ’un dayısı Yeşilyurt Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yeşilyurt da, yeğeninin en mutlu gününde en az Baştuğ ve Deniz aileleri kadar mutlu ve heyecanlı bir şekilde tüm davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti ve yakından ilgilendi.
Birer prenses ve prens gibi balo salonuna giriş yapan Avukat Elif Sena Baştuğ ile Finans Uzmanı Burak Deniz, davetlilerin alkışları arasında nikah masasında yerlerini aldılar.
Cem Özdemir, Berkay Yıldırım, Barışcan Akyılmaz, Selin Akyüz ile Elvan Erfidan’ın nikah şahitliklerini yaptığı Elif Sena Baştuğ ile Burak Deniz, iyi ve kötü günde bir ömür boyu mutlu bir geleceğe, şahitleri ve davetlilerin huzurunda attıkları imzalarla yelken açtılar.
Güzel gelin Elif Sena Baştuğ nikah cüzdanını aldıktan sonra tüm davetlileri selamlayarak teşekkür etti ve ardından eşi Burak Deniz’le birbirlerini tebrik ettiler.
Elif Sena Baştuğ (Deniz) ile Burak Deniz çifti, nikah töreninin ardından ilk danslarında oldukça heyecanlı ve mutlu bir şekilde yaptılar.
Davetlilerin huzurunda mutluluklarını danslarına yansıtan Elif Sena Baştuğ ile Burak Deniz, tüm masaları gezerek mutluluklarına ortak olmak için düğün törenlerine katılan tüm davetlilere teşekkür ettiler, mutlu günün anısını ölümsüzleştirmek için fotoğraf çekildiler.
Sanatçı Berkay’ın sahne aldığı düğün töreni yıllarca hafızalarda kalacak kadar güzel ve görkemli geçti.
Avukat Elif Sena Baştuğ ile Finans Uzmanı Burak Deniz’in İstanbul Ritz Carlton Otel’de düzenlenen düğün törenine;
Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Milletvekilleri MHP’li Lütfi Kaşıkçı, CHP’li Serkan Topal ile Suzan Şahin, Osmaniye eski Milletvekili ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Başdanışmanı Prof Dr Ruhi Ersoy, Bilici Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Adana eski Milletvekili ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Bilici, AK Parti Hatay eski Milletvekili Mehmet Öntürk, Yargıtay Üyesi Mersin ve İskenderun eski Başsavcısı Mustafa Ercan, Eski Bakan ve MHP eski Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Emekli Tümgeneral Burhanettin Aktı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever işinsanı Recep Atakaş, Payas OSB Başkanı Osman Tufan ve yönetim kurulu ile iş ve siyaset dünyasından önemli isimler katıldı.
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Elif Sena Baştuğ-Burak Deniz Mutluluğa Yelken Açtılar  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş