Skip Navigation Links

İGC' den HGC 'ye Tebrik Ziyareti

İskenderun Gazeteciler cemiyeti yönetim kurulunundan Hatay Gazeteciler cemiyeti yeni yönetimine hayırlı olsun ziyareti...

İGC' den HGC 'ye Tebrik Ziyareti

Gündem   A+a-

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, Cuma Keseroğlu, Yılmaz Akpınar ve Erdal Yılmaz’dan oluşan yönetim kurulu üyelerinin oluşturduğu heyet, Hatay Gazeteciler Cemiyet Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
Geçtiğimiz haftalarda olağan genel kurulunu yapan Hatay Gezeteciler cemiyeti Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden İskenderun Gazeteciler Cemiyet Başkanı Diyap Atar, seçim sonrası göreve gelen tüm arkadaşlarımızı kutluyorum. Hatay’ımızın kalkınması ve gelişmesi için Bölgenin tüm medya kuruluşları ciddi bir çalışma içerisinde olacaktır. Başkan Nihat Mazmanoğlu ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum dedi.
Hatay Gazeteciler cemiyeti Başkanı Nihat Mazmanoğlu, İskenderun Gazeteciler cemiyeti yönetim kurulunun ziyarketleri beni ve yönetim kurulu üyelerimizi fazlasıyla mutlu etti. Her zaman birlikte çalışmanın gayreti içerisindeyiz. Yerel medyanın sorunlarını her platformlarda gündeme getireceğiz birlikten güç doğar dedi.
Yapılan ziyaret hatıra fotoğrafıyla son buldu
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet