Skip Navigation Links

Berberler hafta sonu açmamak için toplandı..

İskenderun Berberler Odası tarafından geçtiğimiz hafta sonu Esnaf Odaları birlik Salonunda hafta sonu açma konusu ile ilgili bir toplantı gerçekleştir

Gündem   A+a-

 
Berberler hafta sonu açmamak için toplandı..
 
İskenderun Berberler Odası tarafından geçtiğimiz hafta sonu Esnaf Odaları birlik Salonu’nda hafta sonu açma konusu ile ilgili bir toplantı gerçekleştirildi.
Toplantıya İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Abdullah Kaya, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Uğur Fırat, İskenderun 1 Nolu Esnaf Kefalet Kredi kooperatif Başkanı Şaban Kekeç, İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, İskenderun Terziler Odası Başkanı Mehmet Ordulu ve çok sayıda berber ve kuaför çalışanı katıldı.
Toplantıda kısa bir konuşma yapan İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nurettin Tabaş, “Siz değerli üyelerimizin istekleri doğrultusunda bugün burada toplandık. Konumuz dükkanlarınızı hafta sonu açma ile ilgili. Kimileriniz hafta sonu açmak isterken kimleriniz de hafta sonun tatil olmasını istiyor. Ben hepinizin düşüncelerini ve fikirlerini tek tek dinleyeceğim. Bakın zabıta müdürümüz de burada sizleri dinlemek için bulunuyor. Bu sebeple herkes rahatça fikirlerini dile getirsin” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından oda kayıtlı tüm üyeler fikir ve görüşlerini beyan ettiler.
 
 


Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet