Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

DEFNE BELEDİYESİ KADIN EMEĞİ PAZARI ARMUTLU’DA AÇILDI

DEFNE’NİN ÜRETEN KADINLARI ARMUTLU SEMT PAZARI’NDA

DEFNE BELEDİYESİ KADIN EMEĞİ PAZARI ARMUTLU’DA AÇILDI

Yerel   A+a-

 Defne Belediyesi Kadın Emeği Pazarı açıldı. Defneli emekçi kadınların ürettiği doğal ve yöresel ürünler Armutlu Semt Pazarı’nda satışa sunulmaya başladı.
 
Defne Belediyesinin katkılarıyla hayata geçirilen projeye başvuranlar arasından 30 kadın belirlendi.
 
Kura yoluyla belirlenen 30 üretken kadın, emekleriyle yaptığı yöresel lezzet ve el işi ürünlerini artık her çarşamba Armutlu Semt Pazarı’nda satabilecek.
 
Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, projenin ilk gününde kadınları yalnız bırakmadı. CHP Defne İlçe Başkanı Akın Parlakyıldız ve belediye meclis üyeleri ile birlikte pazar yerini gezen Başkan Güzel kadın üreticilere destek verdi.
 
Kadınların istihdamına yönelik adım atmaya devam edeceklerini belirten Güzel, “Defne’nin emekçi, üretken kadınları için Kadın Emeği Pazarı projemizi hayata geçirdik. Amacımız kadın üreticilerimize olabildiğince destek vermek. Onların ürettiği ürünleri vatandaşlarımızla buluşturabilmek. İlçe sakinlerimizi her çarşamba Armutlu Semt Pazarı’na davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
Kendilerine sunulan imkândan memnun olduklarını belirten kadın üreticiler, projenin hayata geçirilmesinde emeği olan Başkan İbrahim Güzel ve ekibine teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar