Skip Navigation Links

Siyaset Akademisi Öğrencileri Ödüllerini Aldı

Gümrük ve Ticaret Bakan Hayati Yazıcı İskenderun Ak parti ilçe teşkilatının 2. Düzenlediği siyaset akademisi ödül törenine katıldı.

Politika   A+a-


Gümrük ve Ticaret Bakan Hayati Yazıcı İskenderun Ak parti ilçe teşkilatının 2. Düzenlediği siyaset akademisi ödül törenine katıldı.
AK Parti İskenderun ilçe teşkilatı tarafından Lider ülke Türkiye sloganıyla bu yıl 2. Si düzenlenen siyaset akademisinin ödül töreni gerçekleştirildi. Törene Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı Adalet Bakanı Sadullah Ergin Milletvekilleri ve partililer katıldılar.Törende konuşan Adalet Bakanı Sadullah Ergin Hatay’ın Ak Parti döneminde Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarını aldığının altını çizerek” Türkiye’ye güven ve istikrarı milletimizle birlikte getirdik. Bu istikrar sürdükçe yatırımlar devam edecek. Hatay’a 700 milyon Tl değerinde bir tünel projesi yapıyoruz. Bu yatırım Hatay’da bugüne kadar yapılan en büyük yatırım ve bu tünel projesiyle İskenderun’un sınırları Kilis’e Gaziantep’e Kahramanmaraş’a bağlanacak” dedi. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla hizmet ediyoruz.
Gümrük ve Ticaret bakanı Hayati Yazıcı katıldığı siyaset akademisi ödül töreninde yaptığı konuşma’da on yıldan bu yana Türkiye’de güven ve istikrar ile hizmet verdiklerini söyledi. Türkiye’de her alanda yönetim ve hizmet etmenin farkını on yılda ortaya koyduklarının altını çizen Yazıcı “ bizim hizmete kalite getirmemizin, her alanda gelişim ve dönüşümü sağlamamızın en önemlisi insanla devlet arasındaki kopan bağları yeniden bağdaştırmamızdır. Devlet baba diye bir şey yoktur. Devlet’i millet var eder”
İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla çalıştıklarını ve tüm hedeflerin merkezine insan’ı koyduklarını belirten Bakan Hayati Yazıcı Türkiye’ye her alanda hizmet ettiklerini ve bunun anlaşılabilmesi için kıyaslama yapılması gerektiğini belirterek “ bizi geçmişteki siyasilerle kıyasladıkları zaman on yılda Türkiye’ye neler kazandırdığımız ortaya çıkacaktır” dedi.

Konuşmaların ardından Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ve Adalet Bakanı Sadullar Ergin İskenderun’da bu yıl 2. Düzenlenen siyaset akademisini başarıyla tamamlayan kişilere plaket ve sertifikalarını verdiler. Bakan Yazıcı plaketini verdiği Öztrans lojistik firması yönetim kurulu üyesi Mehmet Özkan’a “yaşın çok genç Türkiye’nin senin gibi genç yeteneklere ihtiyacı var seni ve senin gibi gençleri daha iyi yerlerde görmek istiyoruz” dedi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet