Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Fahrettin Koca: 42 Bin 500 Kişi Mülakatsız Alınacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, personel alımına ilişkin açıklama yaptı. bin açıktan atama için ilk etapta 42 bin 500 kişi mülakatsız alınacak.

Fahrettin Koca: 42 Bin 500 Kişi Mülakatsız Alınacak

Sağlık   A+a-

 
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, personel alımına ilişkin açıklama yaptı. bin açıktan atama için ilk etapta 42 bin 500 kişi mülakatsız alınacak, diyen Bakan Koca, kurum içi ve açıktan 4924 sayılı kanuna bağlı sözleşmelilerin atanması için de çalışmanın sürdüğünü söyledi.
 
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Niğde Valisi Mustafa Koç'u ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, Türkiye'yi karış karış gezerek sağlık altyapısını, çalışanların koşullarını ve sağlık hizmetini güçlendirmeye gayret ettiklerini söyledi.
 
Niğde'de 2002'den beri 30 sağlık tesisi yatırımını tamamladıklarını anlatan Bakan Koca, 400 yataklı Niğde Eğitim Araştırma Hastanesi'nin inşaatının hızla devam ettiğini vurguladı.
 
Koca, Türkiye'nin son 20 yılda başta sağlık olmak üzere pek çok alanda çığır açan gelişmeler kaydettiklerini belirterek, "Mülakat yapmaksızın doğrudan atama yapacağız .. Daha önce ilan edilen 85 bin açıktan atamanın ilk etabı olarak 31 bin 317 kişinin alımına ilişkin kılavuzu, yayımlanması için gelecek hafta ÖSYM'ye gönderilecek, 11 bin 317 sürekli işçi alımı için de İŞKUR'a listeleri haftaya gönderceğiz" dedi
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş