Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Erzurumlular Derneği Yeni Binasına Kavuşuyor

Sosyal sorumluluk projeleri, dayanışma, birlik ve beraberlik adına bir çok konuda program düzenleyen programlara katılan Hatay Erzurumlular Derneği ye

Erzurumlular Derneği Yeni Binasına Kavuşuyor

Gündem   A+a-

 
Sosyal sorumluluk projeleri, dayanışma, birlik ve beraberlik adına bir çok konuda program düzenleyen programlara katılan Hatay Erzurumlular Derneği yeni binasına kavuşuyor.
 
12 Kasım Cumartesi günü saat 14:00’da Denizciler Mahallesi 41. Sokak Dadaş bakkal karşısında Erzurumlular Derneği yeni binasının açılışını gerçekleştirecek. Dernek yararına kermes ve yöresel ürünlerinde bulunacağı açılışa tüm halkı davet eden Hatay Erzurumlular Derneği Başkanı Mustafa Enzin tüm halkı aramızda görmekten mutluluk duyarız dedi.
 
Hatay Erzurumlular Derneği Başkanı Mustafa Enzin, “dernek adına düzenlenen her hafta çağ kebabı etkinliğimizin yanında bir çok etkinliğe Erzurumlular olarak imza attık. Büyüyen ve gelişen derneğimizin yeni bir yere ihtiyacının olduğunu düşünerek çıktığımız bu yolda derneğimize yeni bir yer bulduk. Yeni binanın bizlere birlik ve beraberlik getirmesini temenni ediyor bütün halkımızı Cumartesi günü açılışa bekliyoruz” dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar