Skip Navigation Links

Antakya Belediyesi Vatandaşlardan İhbar Bekliyor

Antakya Belediyesi ekipleri, zarar gören bu alanları yeniden yaparak vatandaşların hizmetine sunuyor.

Gündem   A+a-

 
Belediye Duyarlı Vatandaşlardan İhbar Bekliyor
 
Antakya Belediyesi’nce yapımı tamamlanarak hizmete sunulan Asi Peyzaj ve Çevre Düzenleme projesi kapsamında bulunan, nehrin kenarındaki kaldırım, sütun, korkuluk, aydınlatma gibi malzemelere zaman zaman kendini bilmez kişi veya kişilerce zarar verildiği belirtildi.
Antakya Belediyesi ekipleri, zarar gören bu alanları yeniden yaparak vatandaşların hizmetine sunuyor. Son olarak İnönü Caddesi tarihi yaya köprüsü ile Kuseyri Sitesi önünde bulunan yaya köprüsü arasında kalan kısımda kendini bilmez kişi veya kişilerin kamu malına zarar verdikleri tespit edildi. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz zarara uğrayan bu alanlarda bir kez daha yenileme çalışmaları gerçekleştirdi.
Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada, şehrimizin güzelleşmesi, estetik bir görünüme kavuşması Antakya’nın layık olduğu modern görünüme kavuşturulması amacıyla gerçekleştirilen, gerek anılan bölgedeki alanlara gerekse kentin herhangi bir noktasında tüm hemşehrilerimizin faydalandığı tesislere, parklara ve diğer ortak kullanım alanlarına zarar veren kişi yada kişileri tespit ettikleri durumlarda, Belediye Halkla İlişkiler biriminin 444 12 06 veya Alo Zabıta 153 no’lu telefonlara, hatta yapılan bu zararlı girişimlerin insan güvenliğini tehdit eder durumda ise, Alo 155 Polis Hattı’na ihbarda bulunmaları istendi.
Açıklamada, kentlilik ve sorumluluk bilinci gereği, bunun bir vatandaşlık görevi olduğu ve bu konuda vatandaşlarımızın duyarlı davranacaklarına inanıldığı vurgulandı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet