Skip Navigation Links

Gökmeydan'da Duygusal Anlar

Arsuz Gökmeydan İlk ve Ortaokulu yönetici, öğretmenleri ve öğrencileri 10 Kasım nedeniyle yaptıkları tören yine güne damga vurdu.

Gökmeydan'da Duygusal AnlarWeb
TV

Eğitim   A+a-

 Atatürk İlke ve İnkılaplarına tam bağlılığıyla bilinen Arsuz Gökmeydan İlk ve Ortaokulu yönetici, öğretmenleri ve öğrencileri 10 Kasım nedeniyle yaptıkları tören yine güne damga vurdu.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümü münasebetiyle yas tutularak gerçekleştirilen programda minik çocuklar Ata’larını yüreklerinde hissettiler. Atatürk temalı etkinlikler izleyenlerden büyük beğeni ve takdir topladı.
Okul Müdürü Turhan Yılmaz ve Okul Aile Birliği Başkanı Özgür Kırkın, idareciler, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katıldığı programda çocukların hazırlamış olduğu tören okul bahçesinde sergilenirken duygu dolu anlar yaşandı.
Okul Müzik öğretmeni yönetiminde 2 dakikalık saygı duruşunda Ataları’na olan özlem ve matemlerini dile getiren öğrenciler, ardından İstiklal Marşı’nı hep bir ağızdan okudular.
Şiirlerin okunduğu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatının anlatıldığı, yine Atatürk’e olan özlemi ifade eden şarkıların söylendiği anlarda tüm öğrenci, öğretmen ve velilerin hüznü ve özlemi yüz ifadelerine yansırken, Okul Müdürü Turhan Yılmaz, Okul Aile Birliği Başkanı Özgür Kırkın ve idareciler de töreni izlediler.
 
Okul bahçesinde sergilenen siyaha pelerinli çocuklar, yas türküleri eşliğinde müzikal bir törenle oyun oynarken, başka bir grup öğrenciler de çıktıkları sahnede işaret diliyle müzik eşliğinde Ata’larını anlatmaya çalıştılar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gökmeydan'da Duygusal Anlar videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet