Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hanife Uysal’ın Evlatlarından Hüzünlü Anma Töreni

Okulu yaptıran Hayırsever İşinsanı Ali Uysal da törende yerini alarak çocuklarını gururla izledi

Hanife Uysal’ın Evlatlarından Hüzünlü Anma TöreniWeb
TV

Eğitim   A+a-

 Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 84’ncü yıldönümü nedeniyle düzenlenen törenlerde sadece ve sadece özlem ve hüzün vardı.
İskenderun Hanife Uysal Ortaokulu öğrenci, öğretmen ve velileri, Cumhuriyet Bayramı’nda olduğu gibi çok başarılı bir törenle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü andı.
Her zaman olduğu gibi öğrencilerin arasında yerini alan Hanife Uysal Ortaokulunu yaptırarak eğitime büyük katkı sunan Uysal İnşaat Sahibi Hayırsever İşinsanı Ali Uysal da aynı hüzün ve özlemle töreni izledi.
Hayırsever İşinsanı Ali Uysal, sadece okulu yaptırarak binlerce öğrencinin parlak bir geleceğe yelken açmasına vesile olmakla yetinmeyip, aynı zamanda idareciler ve öğretmenler ile öğrencilerin her sorununda ve mutluluğunda yanlarında olmaya devam ediyor.
Okul Müzik Öğretmeni Nilüfer Bulut yönetiminde 2 dakikalık saygı duruşunda Ataları’na olan özlem ve matemlerini dile getiren öğrenciler, ardından İstiklal Marşı’nı hep bir ağızdan okudular.
Şiirlerin okunduğu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatının anlatıldığı, yine Atatürk’e olan özlemi ifade eden şarkıların söylendiği anlarda tüm öğrenci, öğretmen ve velilerin hüznü ve özlemi yüz ifadelerine yansırken, Okul Müdürü Yılmaz Yumuşak ve idareciler de töreni izlediler.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’le özdeşleşmiş Zeybek Oyununu gururla sergileyen Ali Uysal, Eray İnce, Erdem Geyik ile Elifnaz Enecur, herkesi kendilerine hayran bırakan performanslarıyla büyük beğeni topladılar.
Bir Resim Çiz Çocuğum şiirini okuyan Fen Bil Öğretmeni Melda Çapar, 10 Kasım törenindeki hüznü ve Ata’ya olan özlemin duygusunu büyüttü.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hanife Uysal’ın Evlatlarından Hüzünlü Anma Töreni videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş