Skip Navigation Links

“ ÖLÜMÜNE ERDOĞAN’IN YANINDA OLACAĞIZ”

COŞKULU BİR KALABALIĞA KONUŞAN YAYMAN “ ÖLÜMÜNE ERDOĞAN’IN YANINDA OLACAĞIZ”

“ ÖLÜMÜNE ERDOĞAN’IN YANINDA OLACAĞIZ”

Kırıkhan   A+a-

  Kırıkhan’da düzenlenen haftalık AK Parti toplantısında konuşan Milletvekili Hüseyin Yayman
“ Dün olduğu gibi bugünde yarında ölümüne Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olacağız. Cumhurbaşkanımızı vatan hainlerinin karşısında yalnız bırakmayacağız” dedi.
 
AK Parti Kırıkhan ilçe olağan haftalık toplantısı muhteşem bir kalabalığa ev sahipliği yaptı. İlçe başkanı Ömer Erdal Çelik, kadın kolları, gençlik kolları, teşkilat mensupları ve vatandaşların yoğun katılım gösterdiği toplantı coşkulu geçti. Tabiri caize Yayman salonu heyecana getirdi.
 
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hatay Miletvekili Hüseyin Yayman konuşmasının başında, hain PKK terör örgütü tarafından şehit edilen Hatay’lı 2 şehit için Allah’tan rahmet diledi. Yayman “ Aziz Türk Milletinin başı sağolsun, inanıyoruz ki kanları yerde kalmayacak. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri, Mehmetçiklerimiz, satılmış hain terör örgütünü gece gündüz demeden, ansızın bir gece gelebiliriz şiarıyla onları gördüğü yerde imha edecektir. Bir kez daha şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz” dedi.
 
ÖLÜMÜNE RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Türkiye’nin 3 tarafının denizlerle, 4 tarafının düşmanlarla çevrili bir ülke olduğuna dikkat çeken Miletvekili Hüseyin Yayman “ Şehitler tepesi hiç boş kalmıyor. Dün meydan muharebesinde, Çanakkalede, Büyük Taarruzda, Kıbrıs’ta bugün Şırnakta, Cudi de, Silopide, Gabarda Kahraman Mehmetçikler vardır, var olmaya devam edecektir. Bu ülke dünyanın en yüksek kira bedeline sahip bir ülkedir. Dün haçlı seferlerini yapan, sevr anlaşmasını imzalatmak isteyenler bugün aynı planlarını devam ettirmeye çalışmaktadır. Geçmişte Anadoluyu işgal etmeye çalışanlar bugün cumhur ittifakı yıkılsın diyorlar.
 
Bu oyunu görmemiz gerekir. Dün Malazgirtte tüm haçlı orduları toplanıp Müslüman Türk askeri karşısında mücadele edenler, bugün Recep Tayyip Erdoğan kaybetsin diyorlar. Dün Çanakkaleye geçilmez kılan kahramanları başta M. Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazilerimizi şehitlerimizi şükranla ve rahmetle anıyoruz. Dün Çanakkaleyi geçmek isteyenler, bugün Kırıkhan’ı , Hatay’ı, tüm yurdu, Anadolu’yu geçmek istiyorlar ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmek istiyorlar.
 
Biz, dün nasıl Çanakkalede var isek, Meydan Muharebesinde var isek, Kıbrıs’ta, var isek, Sinopi de, Cudide, Gabar’da, var isek bugünde aynı ruhla Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında sonuna kadar varız, var olmaya devam edeceğiz. Bu yolun sonunda ölüm de olsa yokumuzdan dönmeyeceğiz.
 
Bu mücadele bir siyasi parti mücadelesi değil, millet meselesi, vatan meselesidir. Bugün Hakkari’de, Şırnakta askerimizi, polisimizi, korucuları şehit edenler Türkiye’de bir kaos ortamı oluşturmak suretiyle kargaşa çıkartmak istiyorlar. Türk milletini feraseti yüksektir, milletimizin şuuru yüksektir, her zaman devlet- ebed-müddet deyip vatana sahip çıkmaktadır. Bu tür oyunlara da kolay kolay prim vermez.” Dedi.
 
Yayman konuşmasının devamında “ Terörle mücadelesinde bir taraftan askerlerimiz, güvenlik güçlerimiz şehit olurken bu terör örgütüne terör örgütü demeyenler, bu terör örgütüne örtülü açık destek verenleri aziz milletimiz affetmedi, affetmeyecektir.
 
Uyanık olmamız gerek, uyandırmamız gerekir. Türk Milleti kahraman millettir. Şehit tepeleri boş kalmazken, biz elimizi taşın altına koymamız gerekir. Teröre destek olanları, gizlice sahip çıkanların tuzağını bozmamız gerekir, onların oyununa gelmemek gerekir. Bu konuda milletimize güvenimiz tamdır”dedi.
 
 
20 YILDA BÜYÜK GELİŞMELER AK PARTİ İLE YAŞANDI
TBMM Dijital Mecralar Başkanı Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Ak Parti’nin 20. Yıl kuruluşunun kutlandığı şu günlerde, geçmişe bakılacak olunursa 20 yılda hayal bile olmayanları, edilemeyenleri yaparak sessiz bir devir gerçekleştirildiğini belirtti. 20 yıldır Ak Partiye gönül veren, destek veren, her türlü zorluğa birlikte göğüs geren vatandaşlara minnet borçluyuz. 20 yılda yapılamayan her hizmeti milletimizle buluşturduk. Geçen hafta olmaz denilen ülkenin ilk otomobili üretildi. Türkiye’de önemli gelişmeler yaşanırken Bay Kemal yurt dışına gidiyor. Bay Kemal İktidarın yolu Anadoludan geçer. Almanya’dan, Romadan, Washington’dan değil. Yanlış kapılarda iktidar arıyorsun” dedi.
 
 
HAYAT PAHALILIĞI SORUNU ORTADAN KALKACAK
Milletvekili Hüseyin Yayman, bir süredir tüm dünya genelinde yaşandığı gibi Türkiye’de de bir hayat pahalılığı yaşandığına dikkat çekti. Yayman “ Hayat pahalılığı kontrol altına alınacak, denetimler arttırılacak. Fırsatçılık yapmak isteyen, vatandaşımızı ezmeye çalışan aç gözlülere hükümetimiz ve devletimiz asla fırsat vermeyecektir. Ocaktan itibaren çok güzel günler gelecek, ekonomi kontrol altına alınacak, dar gelirliye küçük esnafa destekler verilecek. Bugüne kadar önümüze çıkarılan tüm engelleri nasıl aştık ise ekonomi ile karmaşa yaratmaya çalışanları hüsrana uğratacağız.
 
2023’te ise Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha başkan yapacağız. Çünkü Milletini, vatanını düşüneni vatandaşta düşünür, kollar, sahiplenir” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet