Skip Navigation Links

Erasmus+ Projesi “Be Ready For The Next Level”

BE READY FOR THE NEXT LEVEL PROJESİ KAPSAMINDA 6 GENCİMİZ ROMANYA’DAN DÖNDÜ

Erasmus+ Projesi “Be Ready For The Next Level”

Belen   A+a-

 Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Belen Kaymakamlığının ortak olduğu 21-28 Ekim 2022 tarihleri arasında Romanya’nın Costinesti şehrinde gerçekleştirilen, Erasmus+ “Be Ready For The Next Level” adlı proje 6 gencimizin katılımıyla tamamlandı. Romanya’dan “Asociatia Lucratorilor de Tineret ALT 357” adlı kuruluşun ev sahipliğini üstlendiği eğitimde Türkiye, Romanya, Bulgaristan, Polonya, Letonya, Litvanya, Hırvatistan’dan toplam 44 genç projeye aktif katılım sağladı.
 
7 gün süren eğitim programında genç katılımcılarımız, gençler arasında girişimciliği teşvik etmek üzerine çalışmalar yaptılar. Katılımcıların fikirlerine dayalı iş planları geliştirme çalıştayları ve imkanları kısıtlı gençlerin de bu iş planlarına dahil edilmesi yönünde uygulamalı etkinlikler yaptılar.
 
Kültürlerarası etkileşimin de ön planda olduğu proje süresi boyunca gençlerimiz, farklı kültürlerle bir arada bulunma ve ortak fikir anlayışı geliştirme çalışmaları yaptılar. Ayrıca Türk gecesinde kendi kültürümüze yönelik bilgileri, sosyo-ekonomik durumumuzu, gündelik yaşantımızı, turistik bölgelerimizi ve son olarak mutfağımız hakkında sunumlar yaptılar. Projeye katılım sağlayan gençler bu güzel fırsatları sağladığı için Belen Kaymakamlığına teşekkürlerini iletti.
 
Belen Kaymakamı Mahmut Sami YILMAZ; “Erasmus+ projelerimizden gençlerimiz faydalanmaya devam ediyor. Onların eğitim alması bizim için büyük bir motivasyon kaynağıdır, geleceğimizi gençlerimizin şekillendireceğini biliyor ve desteklemeye devam ediyoruz. Biz de onların geleceğine katkıda bulunmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.” dedi. Ülkemizi ve Kaymakamlığımızı en iyi şekilde temsil eden 6 gencimize ve proje koordinatörü Yeliz SEVİM’e teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet