Skip Navigation Links

Öz-Çelik-İş’ten İTSO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Öz-Çelik-İş Sendikasından İTSO Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyareti

Öz-Çelik-İş’ten İTSO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Gündem   A+a-

 
“Bölgemize Değer Katacak Ortak Projeler Görüşüldü”

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve Yönetim Kurulu üyeleri İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Meclis Başkanı Zeki Altun ve Yönetim Kurulu Üyeleri Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Yönetimini nezaketle karşıladı.

Ziyarette konuşan Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör; ”Çalışanların ve emekçilerin haklarını gözeten, alın teri kurumadan haklarının alınması yönünde sendik çalışmalarımız devam ediyor. Burada amacımız bölgemiz ekonomisine ve istihdamına katkı sunmaktır. Sendika olarak İTSO ile daha önce birçok ortak projede yer aldık. Yeni dönem çalmalarında da birlikte çalışmayı temenni ediyoruz. Bu vesile ile şahsınızda Meclis Başkanı Zeki Altun ve Yönetim kurulu üyelerinizi tebrik ediyor, çalışmalarınız da başarılar diliyoruz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getir İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Bölgemizin güçlü sendikalarından biri olan Özçelik-İş Sendikası Şube Başkanımız Mehmet Güngör ve Yönetimini sendikal çalışmalarında gösterdikleri azim ve gayretlerinden ötürü kutluyorum. Burada ortak amacımız bölgemiz ekonomisine ve istihdamına katkı sağlamak adına yeni projeler üretmektir. Geçmiş dönemde olduğu gibi yeni dönemde de el birliği ile yeni projeler için çalışabiliriz. Burada hepimizin ortak gayesi Bölgemiz ekonomisine, istihdamına katkı sunmaktır” dedi.

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Meclis Başkanı Zeki Altun, Başkan Yardımcısı Mahir Taner, Muhasip Üye Gassan Kuran, İTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Hıdır Güneş, Nedim Şaban, Fuat Keser, Ali Çitanak, Yılmaz Çağan ve Levent Çam yer aldı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet