Skip Navigation Links

PROF. DR. ÜSTÜN DÖKMEN YÜKSELİŞ KOLEJİNDE!

Akademisyen, Psikolog ve Yazar Prof. Dr. Üstün DÖKMEN, Yükseliş Koleji velileri ile buluştu.

 PROF. DR. ÜSTÜN DÖKMEN YÜKSELİŞ KOLEJİNDE!

Eğitim   A+a-

 
Akademisyen, Psikolog ve Yazar Prof. Dr. Üstün DÖKMEN, Yükseliş Koleji velileri ile buluştu.
Yükseliş Koleji Konferans Salonunda düzenlenen programa, protokol üyeleri ve basın mensuplarının yanı Yükseliş Koleji velileri, okul idarecileri ve öğretmenler katıldı.
Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut ÖKTEM, Yükseliş Koleji olarak yeni eğitim-öğretim yılında verdikleri sözleri yerine getirmeye büyük özen gösterdiklerini; bunun bir göstergesi olarak Akademisyen, Psikolog ve Yazar Prof. Dr. Üstün DÖKMEN’i velileri ile buluşturduklarını belirtti.
Programda ilk olarak Yükseliş Koleji Filarmoni orkestrası mini bir konser verdi. İzleyiciler tarafından çok beğenilen konser ayakta alkışlanırken ardından “Ailede ve Okulda Kaliteli İletişim” konulu seminer kapsamında katılımcılara iletişimde kalitenin ve sürdürülebilirliğin artırılmasının yolları hakkında bilgiler veren DÖKMEN, Ebeveyn ve çocuk iletişiminde neler yapılması gerektiğini, sakınılması gereken durumları ve ileriye dönük çağdaş, özgür düşünen bireyler yetiştirebilmenin püf noktalarını anlattı.
“Anne-Baba -Çocuk Arasındaki İlişkiler, Doğru Ebeveyn Tutumları” konularına da değinen DÖKMEN, esprileri ve verdiği mesajlarla katılımcıları hem güldürdü hem düşündürdü.
 
Program sonunda Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri ÜYSEN, Prof. Dr. Üstün DÖKMEN’e verdiği seminerden dolayı teşekkür ederken Üstün DÖKMEN adına, tema vakfına bağışlanmış fidan sertifikasını da kendilerine takdim etti. Prof. Dr. Üstün DÖKMEN de böyle yüksek katılımlı bir organizeye layıkıyla ev sahipliği yaptığı için Yükseliş Koleji yetkililerine; söyleşiye gösterdikleri yoğun ilgi için değerli velilerimize ayrı ayrı teşekkürlerini iletti.
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet