Skip Navigation Links

İGC’den Ali İmran Turgut’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Yapılan ziyaret sonrasında ise hatıra fotoğrafı çektirildi

İGC’den Ali İmran Turgut’a  Hayırlı Olsun Ziyareti

Medya   A+a-

 İskenderun Gazeteciler cemiyeti yönetim kurulu İletişim Başkanlığı Adana Bölge müdürlügüne yeni atanan Ali İmran Turgut’u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.
 
Cumhurbaşkanlığı iletişim daire başkanlığı tarafından Adana Bölge müdürlüğüne atanmasının hemen arından yeni görevini kutlamak ve tanışmak amacıyla Ziyaret gerçekleştiren İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyelerini oldukça samimi bir şekilde karşılayan bölge insanı Ali İmran Turgut’ile bölge ve yeni gelişmeler hakkında önemli konuların sohbeti gerçekleştirildi.
 
İskenderun Gazeteciler cemiyeti Başkanı Diyap Atar, Göreve başlamanız nedeniyle sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum. İskenderun gazeteciler cemiyeti olarak doğru ve kaliteli bilgiyi toplumla paylaşmanın gayreti içerisinde çalışıyoruz. İletişim bölge müdürlüğü olarak ta sizlerin tecrübeleriniz ve fikirlerinizden faydalanmak bölgemizin kalkınmasına ve halkımızın doğru bilgiyi almasına önemli ölçüde kakkı olacaktır dedi.
 
Cumhurbaşkanlığı iletişim Adana Bölge müdürü Ali İmran Turgut, ise İskenderun Gazeteciler cemiyetinin yaptığı bu ziyareti çok önemsiyorum. Artık bizlerde tüm gücümüz ve ekiplerimizle sahada olacağız. Basın mensubu arkadaşlarımızın yanında onlara destek olacağız. Bölgemizde ciddi çalışmaları yapmayı düşünüyoruz. Hızmı ve doğru bilgi akışının sağlanmasına hep birlikte katkı sağlarız dedi.
 
Yapılan bu ziyarette Protokol Müdürü fransizca Mütercim Tercüman Öner Bozkurt'ta
Hazir bulundu.
 
Yapılan ziyaret sonrasında ise hatıra fotoğrafı çektirildi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet