Skip Navigation Links

Hamdi Evren Avukatlar Ordusuna Katıldı

Hatay Barosu Bir Avukat Daha Kazandı

Gündem   A+a-

 
Hatay Barosu Bir Avukat Daha Kazandı
 
Hamdi Evren Avukatlar Ordusuna Katıldı
 
Hemşerilerimiz Serap ve Mete Evren’in oğlu avukat Hamdi Evren stajını tamamlayarak cüppesini giydi ve avukatlığa başladı.
Tanınmış usta avukatlarımız olan Suzan Şahin Dudu ve Kayhan Evren’in yanlarında stajyerliğini tamamlayan Av. Hamdi Evren’in cübbe giyme ve ruhsat törenine meslektaşlarının yanı sıra, Hatay Barosu başkanı Sinan Akgöl ve ailesi de katıldı.
Cübbe giyme ve ruhsat töreninde duygularını açıklayan Av. Hamdi Evren, şöyle konuştu; “Bu mesleği seçmemde kendime örnek olarak aldığım Teyzem Suzan Şahin Dudu ve amcam Kayhan Evren’in yanlarında staj yaparak onlardan çok şey öğrendim. Avukatlık mesleğinin kutsallığını ve önemini çok iyi biliyorum. Adaletin terazisini hep göz önüne alarak bir yaşam tarzı haline getirdim. Mesleğimi de bu anlayışla sürdüreceğim. Bu günlere gelmemde desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen anneme, babama ve özellikle anneanneme müteşekkirim.”
Av. Hamdi Evren’in cübbe giyme ve ruhsat töreninde konuşan Hatay Barosu Başkanı Sinan Akgöl, “Avukatlar insanın özgürlüklerini verir ve onurlarını korurlar. Stajlarını önemli ve tecrübeli avukatların yanında yapan avukat adayları ise bu meslekte çok yol alırlar ve daha iyi yetişirler. Avukat Hamdi Evren de Kayhan Evren ve Suzan Şahin Dudu gibi iki iyi avukatın yanında stajını yaparak mesleğine ilk adımını atmıştır. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.
 
 
 
 
Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL (Hatay)
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet