Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

DÖRTYOL GAZETECİLER CEMİYETİ PAYAS’TA BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti Payas İlçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

DÖRTYOL GAZETECİLER CEMİYETİ PAYAS’TA BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Dörtyol   A+a-

 Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti ilk ziyaretini Ağustos ayında Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Payas İlçe Kaymakamlığına atanan Abdulkadir Duran’a gerçekleştirdi.
 
Dörtyol Gazeteciler Cemiyet Başkanı Sedat İskenderoğlu ertelenmiş bir ziyareti gerçekleştirmiş olmaları nedeniyle özürlerini iletirken yeni görev yerinin hayırlı olmasını temenni etti. Payas Kaymakamı Abdulkadir Duran da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek basının önemine değindi.
 
İkinci ziyaret Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini de bir süre sürdüren Payas İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Ekici’ye yapıldı. Cemiyet üyeleri burada hasret giderirken gündeme dair konular hakkında sohbet edildi.
 
İşletmeciliğini İbrahim Tokuç’un yaptığı, Sokulu Mehmet Paşa Külliyesi karşısındaki Kaburgacı İbo’da uzun soluklu bir sohbet gerçekleştiren Cemiyet Üyeleri özellikle ülkemizde ve dünyada demir ve çelik sektörüyle anılan Payas ilçemizde turizm yatırımlarının önemine değinildi. İşletmenin Sokulu Mehmet Paşa Külliyesi karşısında olmasının yerli ve yabancı turistlerin ihtiyaçlarının karşılanmasında önemli bir eksikliği giderdiği belirtildi.
 
Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti son ziyaretini ise Tufan Şirketler Gurubu ve Payas Organize Sanayi Bölesi Başkanı İş İnsanı Osman Tufan’a gerçekleştirdi.
 
Sanayici kimliğinin yanı sıra eski bir eğitimci, iyi bir siyasetçi ve önemli bir sosyal sorumluluk insanı olan Osman Tufan ile bölgenin ekonomisi ve süreç içerisinde alacağı konum hakkında doyurucu bir sohbet yapıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş